Till salu inom: ”

alfonz fluff gången 7tumps säljes

Tidigare annonser till salu

Månpocket. 2003. 324 s. Pocket. Nära nyskick. En ödesdiger berättelse rullas upp om två människors ändlösa passion trots att de bara möts vid tre olika tillfällen i livet - när de är femtiotvå år, när de är tjugosex och när de är sjutton. Med utgångspunkt från sista gången de sågs får läsaren följa deras liv bakåt i tiden, till den dag Thomas såg Linda stå i dörröppningen till klassrummet.... För den som längtar efter en riktig kärleksroman är det här det perfekta valet...
MånPocket, 2004 177s. 150g. Mycket gott skick. ISBN 9170011311. En sann historia Från att hon var en liten flicka till tidiga tonår utsattes Ulrika Olson för sexuella övergrepp av sin far. Han dömdes till fyra och ett halvt års fängelse sedan Ulrika polisanmält honom vid tjugo års ålder. Efter det sista övergreppet förträngde Ulrika allt som hänt under många år, men levde mycket självdestruktivt och missbrukade droger, alkohol, mat och pengar. Men framför allt sex. Ulrika Olson lever idag med sambo och barn och har brutit den onda cirkeln av missbruk. Hon har gjort en lång resa genom minnen och känslor. Den tusende gången är den skakande berättelsen om de övergrepp hon utsattes för, om polisutredning och rättegång, om ångest, fysiska men och missbruk. Men framför allt om hur ett offer själv blir förövare tills hon slutligen bestämmer sig för att bryta den onda cirkeln. Detta är hennes egen historia som är fruktansvärd, men samtidigt skrämmande allmängiltig. Den tusende gången är Ulrika Olsons berättelse, tolkad och nedskriven av frilansjournalisten och författaren Anna Lytsy.
Till ett reportage i tidningen Tara söker jag kvinnor mellan 40 och 50 år som skilt sig / separerat för andra gången. Du ska ha barn i båda kullarna. Det ska vara du som ville skiljas denna gång, eller ett gemensamt beslut, Du ska alltså inte ha blivit lämnad av din man denna andra gång. Det ska inte vara en alltför eländig relation du bröt upp från andra gången - alltså inte med misshandel, hot eller missbruk. Vi vill veta hur du orkat fatta beslutet att skiljas igen, med flytt, ekonomi, barn, med mera. Och hur det känns efter den andra separationen. Var det rätt beslut? Var det nåt du hade kunnat göra bättre i separationen? Du får självklart godkänna texten före publicering. Intresserad? Mejla mig snarast kort info om din separationshistoria, plus ett telefonnummer där jag kan nå dig om jag vill prata mer med dig. Med vänliga hälsningar / Hella Mörner, journalist Statist.se - Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
Säljer min blandras kaninhane Alfonz 9 månader pga ev allergi. (väntar på provsvar) Har varit konstant tät i näsan sen jag köpte den här lille killen så nu är det dags att hitta ett nytt hem till honom. Han är snäll och nyfiken. Har honom lös varje dag på golvet, han går ihop med både min hund och grannens hund (på bilden) han är totalt cool. Han luktar ingenting, vissa kaniner kan lukta hemskt men inte han. Har honom inomhus i en stor bur, han kan hoppa in och ut som han vill i en hage som är utanför. Mina krav för kommande hem är att han kommer få ha stor yta att röra sig på samt att han kommer få vara ute på sommaren. Ej för små barn. Jag kan nås på kvällstid på min mobil. Endast seriösa göres sig besvär. Bur ingår ej.
Elliott saknar sin kisse Alfonz som smet ut när vi skulle iväg 15 juni från lyckans väg i kristianstad. Han brukar vilja gå ut en liten stund åt gången men nu när vi var borta 4 timmar så var det för länge och när vi kom tillbaks var han inte utanför. Vi har letat och letat. Ropat i området runt egna hem och parkstaden men hans högljudda stämma är som bortblåst. Han har öronmärkning och han är kastrerad. Han är en aktiv och kelen katt som gärna vill snutta på en. Vi tog hand om honom i vintras då han hade blivit avslängd på en gård av en familj som tröttnat. Han blev då 8 åriga Elliotts egna katt så det är en pojke som gråtit mycket nu när vi inte hittar honom. Har du sett vår Alfonz så ring.