Till salu inom: ”

alfa romeo sprint säljes

Tidigare annonser till salu

Alfa Romeo Alfasud Sprint årsmodell 1986. renoveringobjekt! 4cylindrig boxer motor med dubbla weber 36:or (har för mig att det var 36:or) Ganska nybyggt avgassystem, slitsade skivor fram, nya broms OK fram. ingen rost under vad jag vet, men annan rost finns! Växel lådan är kass och man måste byta framrutan! Fixa det och du har en väldigt häfftig busbil/sportbil. det är sportstolar m.m orginal. OBS kan ha dålig täckning så om jag inte svarar skicka ett sms så ringer jag upp så fort jag kan!
Giulietta sprint 60 i orginalskick. 4700 dokumenterade mil. Avställd mellan 1979-2010. Frisk i plåten o aldrig rostlagad. Nysvarvade bromstrummor, nya vevlager o kolvringar, nytt batteri, avgasststem o nya vredestein classic däck. Ej orginal: Ratt o stolar. Bilen besiktigades i april o jag kör regelbundet med den. Antingen använder man bilen o njuter av dess patina eller så ger man den en ny lack o en ny mattsats. Ev kan billigare bil tas som dellikvid.
En mycket fin Alfa Romeo Sprint QV 1987. Den totalrenoverades på 90-talet och är fortfarande mycket bra i karossen och fin i lacken. Den är rejält rostskyddad. Inredningen är komplett och fin. Motorn är bytt till en pigg insprutarmotor som har gått ca 7500mil. Bilen har gått 12500mil. Sprinten är tight i chassie och är med sin låga tyngdpunkt mycket skoj. Många serviceåtgärder är utförda nyligt. Kamrem bytt för 4 år sedan. Den är besiktad och körklar. Reservdelar är rätt lätt att köpa då den delar mycket mekanik med Alfa 33. Pris eller bud
Rally-preparerad klassisk Alfa Romeo. Motor, avgassystem, fjädring, dämpare m.m. är modifierade. Bilen har bur och rallystolar. Bilen fungerar bra mekaniskt men lacken är litet sliten och det finns någon rost under. Inget allvarligt utan bilen kan köras och tävlas. Rost i ena tröskeln lagad i år av AR Bil. Jag säljer eftersom jag inte hinner tävla med bilen. Jag har ägt bilen sedan 2010. (Fartbilderna från Midnattssolsrallyt med förre ägaren.) Jag svarar gärna på frågor per mail.
1965 Alfa Romeo ... Giulia Sprint GTA 1600