Till salu inom: ”

alfa romeo gtj 1600 säljes

Tidigare annonser till salu

Renoverades för cirka 10 år sedan och var då helt nerplockad. Fram/bakvagn underrede blästrat och lackat. Det har tyvärr dykt upp blåsor i lacken på ett par ställen. Motor bytt till 1.8l Helbur OMP stolar Nya fälgar med fräscha michelin 195/50 Ev. byte alfa eller något annat. Säljes för min fars räkning. Pris: 59 000kr Tel. 0730-795773
Glasfiberhuvar till Alfa Romeo Bertonecupé. Helt nya proffsgjorda motor och baklucka till bertonecupe. motorhuvuen passar förmodligen INTE osthyvelfronten. Finns även skärmbreddare runt om. Jag köpte dom för dryga 10 år sedan till 1600 GTj -75. Men jag har aldrig monterat eller använt dom. Så dom är helt oanvända. Säljes till högstbjudande och kan levereras till Karlskoga/Gelleråsen 3 maj eller någostans på vägen dit från Umeå.
Ett renoveringsobjekt(!), årsmodell -75, delvis nerplockat och påbörjat. Lite gjort och mycket kvar. Det mesta av sakerna bör finnas, med blandad kvalitet. Är intresserad av att byta mot en Mini av något slag, givet är dock att det är den gamla klassiska modellen. Främst intresserad av ett byte mot bil/objekt i vad som kan anses vara samma prisklass. Har du ett intressant byte kan fler bilder mailas.
Nu säljer vi vår fina Bertonecoupé som varit i familjens ägo i nästan 30 år. Bilen är mycket fin och renoverad hos etablerade Alfa Romeo-verkstäder.
En svensksåld Bertone i behov av kärlek, fungerar perfekt i motor & låda. Hjulupphängning och stötar i mycket bra skick. Fin inredning. Bilen behöver rostlagas i kaross och en ny lack så är den i toppskick. Hinner inte med denna så nästa man/kvinna får ta över...