Till salu inom: ”

alexander wang väska säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer denna ur fina väska från Alexander Wang pre-spring 2011. Modellen heter Diego Bucket Bag och är en av designers mest klassiska väskor som återkommer säsong efter säsong. Denna väska är brun, taupe färgad med nitar undertill samt nitar som detaljer vid påsremmen. Har två stora fack och ett mindra fack med dragkedja inuti. Väskan har ett mindre handtag samt en lång axelbandsrem. Maila gärna vid frågor. Nypris: 8399:- Mitt pris: 4000:- Säljes på grund av att jag knappt använt den. Kvitto finns samt dustbag till väskan. Självklart är väskan original, vilket kan intygas genom kvitto.
Säljer en jättefin pouchett från Alexander Wang, den är original och är använd endast några gånger. Väskan har funnits i Wangs sortiment sen i somras men har inte förrens nu blivit populär hos kändisar. Kvitto och dustbag medföljer. Detta är en " evening"-variant av Rocco mini duffle och är därför en liten väska som är lätt att bära. mått 20x20cm. Svart mjukt skinn med de klassiska Wang nitarna under, cylinder formad med dragkedja på ena sidan, litet fack på andra. Väskan säljs fortfarande hos Mrsh för 6995:- Priset som står är det priset jag begär, inget annat. Väskan finns i solna med jag kan även mötas upp i stan för affär.
Äkta original Alexander Wang rocco mini duffle väska med svarta nitar. Inköpt på Mrsh i Stockholm våren 2010. Sparsamt använd och i väldigt fint skick, så gott som ny! Det enda som visar att väskan blivit använd är att ca 5 st nitar ute på kortsidorna har blivit lite lite kantstötta men det är inget man tänker på. Har tyvärr tappat bort kvittot men dustbag samt alla tillhörande tags följer med väskan. Fler bilder skickas vid intresse! - Bredd: 35 cm - Höjd: 24 cm - Djup: 24 cm NYPRIS: 7995 kr MITT PRIS: 4000 kr
Hej! Säljer mina två väskor pga. att jag har för många! Inköpta i USA av kompis för 209$ st. Den grå är oanvänd. Den svarta är måttligt använd under 2 månader. Den är som ny! Jag vill ha 1200:- st (diskuterbart) De är i äkta skinn och väldigt lika den hypade Alexander Wang väskan med nitar. De är helt fantastiska, men jag har ej behov av dom. Får komplimanger varje gång jag använder den svarta!! Mvh Josefine
Jag säljer min omåttligt populära och eftertraktade Alexander Wang Duffle Bag och även en sprillans ny Bottega Veneta plånbok. Båda är självklart 100% äkta! Alexander Wang väskan är ljusgrå och Bottega Veneta plånboken är svart/metallic. Väskan är använd ett fåtal ggr och plånboken är helt NY! Väskan kostar ny ca 12 000 kr och säljes för 6000 kr. Plånboken kostar ny 5000 kr och trots att den är sprillans ny säljer jag den för 3500 kr. Vill du köpa båda varorna får du dem för 8500 kr. Endast seriösa köpare.