Till salu inom: ”

alesis ion blocket säljes

Tidigare annonser till salu

Rocka som aldrig förr! Med detta avancerade trumset till Rock Band känner du dig som en riktig trummis. Trumsetet har utvecklats av Alesis, en av de största tillverkarna av professionella, elektriska trumset. Kitet är konstruerat som ett äkta trumset och anpassar sig flexibelt efter ditt sätt att spela drömmen för en professionell trummis. Medan andra trumstyrenheter kan vara begränsade i sin design och därför inte ger äkta spelglädje kan du tack vare trumsetets professionella aluminiumstativ justera snare, tom och cymbal pads som du vill. Att växla från spelet Rock Band till ett riktigt rockband är hur enkelt som helst med detta trumset. se länk http://www.webhallen.com/spel/playstation_3/94887-ion-drum_rocker_premium_drum_set_for_rock_band_2 Sparsamt använt. Säljes till högstbjudande. Skambud undanbedes.
Alesis Ion i gott skick säljes. Mer info: http://www.vintagesynth.com/misc/ion.php Finns i Stockholm
Med detta avancerade trumset till Rock Band och Guitar Hero känner du dig som en riktig trummis. Trumsetet har utvecklats av Alesis, en av de största tillverkarna av professionella, elektroniska trumset. Det är konstruerat som ett äkta trumset och tack vare trumsetets aluminiumstativ kan man justera snare, tom och cymbal pads som man vill. Lägsta pris just nu enligt Prisjakt: 2999:- Köpt på Webbshoppen i Helsingborg 2009, kvitto finns. Utrustat med extra cymbal.
Bra digitalt trumset. Perfekt för nybörjaren med 7 pads och 2 pedaler. Hörlurar medföljer. Det är glapp i MIDI-sladden (en ny kostar ca 100kr) annars fungerar allt som det ska.
Säljer min Alesis Ion p.g.a. flytt. Grymt snygg och bra ljud. Den har dessutom midi-ingångar. Läs mer på: http://www.vintagesynth.com/misc/ion.php