Till salu inom: ”

alcon supranettes våtservetter för ögonen säljes

Tidigare annonser till salu

Forum. Tryckt 1989. Inbunden. Klotband. 306 sidor. 23x16cm. Mycket fint skick. Dekorerat skyddsomslag finns i hyfsat skick - men med mindre revor. Inledning av Hans Björkegren. Utdrag ur förlagets presentation: Konstantin Simonov var krigsårens mest folkkäre poet i Sovjetunionen. Hans dikter blev omåttligt älskade och lästes, sjöngs och citerades i alla livets skiften. Han var också Stalins gunstling och fick en unik ställning inom sovjetisk kulturpolitik. Bland annat blev han chefredaktör för tidskrifterna "Novyj mir" och Literaturnaja gazeta" och sekreterare i författarförbundet. 1979 fick Simonov sin dödsdom av läkarna. Han beslöt sig då för att skriva ner sina minnen av Stalinepoken, den tid då han själv befann sig så nära maktens centrum. Omutligt hederligt beskriver han hur han själv och hans generation såg på och präglades av den store ledaren tills sent omsider fjällen föll från deras ögon. Simonov hade inget hopp om att få se sina anteckningar i tryck -stagnationen under Brezjnev tystade effektivt all kritik av Stalintiden. Han skriver för en glasnost som måste komma och kastar inga sidoblickar på makten.
ICA bokförlag. 2009. Inbunden bok i nyskick. Gordon Smith arbetar som medium för att hjälpa människor som är förkrossade och handlingsförlamade av sorg. I den här starka och inspirerande boken öppnar Gordon ett fönster in till sitt liv för att beskriva världen sedd med hans ögon. Han lotsar läsaren genom andevärlden och besvarar många av de frågor om döden som hemsöker dem som förlorat någon som stått dem nära. Många av de personer som Gordon har gett lindring och tröst ser gärna att han berättar deras historia, i boken, i hopp om att det ska hjälpa andra som upplever intensiv sorg. Gordon hoppas att denna intima och rättframma bok ska erbjuda hans tusentals läsare vishet, tröst och praktis
Trafik-nostalgiska förlaget, 2005 Hårda pärmar, trådbunden, 119s. 24x30cm, 900g. Rikt färgfotoillustrerad. Mycket gott skick. ISBN 918530512X. Med boken Stockholm 360 - Staden med nya ögon, kan även Sveriges huvudstad räknas in i den skara av världsstäder som fått sin skönhet dokumenterad på ett mycket tydligt sätt - nämligen i helformat 360?. En bild i 360? utesluter inget - alla sidor kommer med - här finns ingen fram- eller baksida! För Stockholms del är det bara en fördel, Mälardrottningen har ju som Nordens Venedig bara vackra sidor.
Hund eller katt? Välj det bästa ur båda världarna. Lilla Ninja da Silla är en väldigt speciell ragdollkattunge på en dryg månad. Hon var helt ensam i sin kull och har därför blivit speciellt älskad och hanterad. Ninja är brunmitted och är väldigt rund och go med världens vackraste himmelsblå ögon. Båda föräldrarna finns att se i hemmet. När Ninja flyttar till sitt nya hem vid 12 veckors ålder kommer hon att vara veterinärbesiktigad, avmaskad två gånger, vaccinerad två gånger och hon kommer att gå på lådan. Hon har också stamtavla i SVERAK och kommer att vara dolda felförsäkrad i Agria i tre år. Ninja är van vid barn, stora och små, hundar och andra katter. Hon kommer att ha med sig av den mat hon är van vid, ryggsäck och gosefilt från Royal Canin. Tingar du Ninja före den 25 april kommer hon också att ha med sig transportbur, låda, bädd, sele och koppel samt matskålar, allt nytt. Välkommen att ringa eller mejla för att komma och träffa Ninja.
Bonnierförlagen 1997. Inbunden med skyddsomslag. Mycket gott skick. Elena är en ung flicka som befinner sig i det bräckliga och förvirrade gränslandet mellan barndom och vuxenvärld och har svårt att riktigt hitta sin plats i tillvaron. Under ett besök hos morfadern i Wyomings bergstrakter får hon lära sig allt det han kan om livet, hästar och naturen. Hon får också höra berättelser om det förflutna och sin döda mormor - och deras öden kommer att bindas samman av ett sökande efter frihet och en gyllene hingst. Men snart måste Elena ta det första steget in i vuxenvärlden, då hon tvingas försvara både sig själv och sin morfar i en dramatisk kamp för överlevnad. I hästars ögon är en övertygande skildring av en ung flickas väg till självkännedom. Känsligt och skimrande berättar den om människan och naturen, gott och ont, frihet och beroende. Men också om den eviga och gränsöverskridande kärleken.