Till salu inom: ”

albion sadel säljes

Tidigare annonser till salu

Albion Legend, 17" sits, MW (Albion är vidare än andra sadlar, så den är ganska vid i bommen). Långa stroppar, normala kåpor. Inte så stora bossor. Passar litet bredare häst med ngt rak rygg. Den har kilbossa men är nätt i sätet så den fungerar även på häst med kort rygg. Sadeln har några år på nacken men är i fint skick. Den är mkt skön att rida i! Jag säljer även en längre dressyrgjord i läder av märket Morris&Nolan för 400 kr. Tillsammans med sadeln halva priset.
Begagnad Albion Legend Flat; sits 17 widd M. Har inte använts på ett par år pga ingen häst. Ena sadelstroppen (1 av 3) är av på vänster sida. Har extra klossar påsydda (se bild). Finns även ett "jack" i sitsen, men inte något som har gått hål. Då sadeln inte är ny finns slitage i sits, bakvalv samt kåpor. Passar bäst mindre häst/ponny som har rak ryggg och inte är för bred. Väldigt skön att rida i och ger bra stöd för benen. Fler bilder kan mailas. Skickas ej! Passa på att köpa en bra sadel för liten peng! Vid snabb affär är priset prutbart.
Svart välvårdad dressyrsadel; Albion Style, 17" och med vid bom. Omstoppad juni 2010. Albion har utvecklat sadlar kontinuerligt under 25 år och är nu känd som en av världens ledande sadelmärke. Design och hantverk är av högsta kvalitet. Albion Style är en populär modell med ett djupt säte och bra med stöd för skänklarna. Mjuk och skön sits. Bred kanal. Ullstopad. Präglat läder på kåporna. Ring eller maila för mer info, bilder eller för att provrida den. PRIS: 8000 kr
Denna sadel har utformats i samarbete med den spanska ridskolan i Wien och påverkas av klassiska ryttare och konkurrentatränare på högsta nivå. Trädet och panel enbart har utformats för att rymma den barocka bekräftelse, och har nu valts ut av många ryttare och tränare. Denna sadel är tillverkad med full grain Ultima klaff läder och borstat kalv som ger säkerhet för ryttaren genom mer avancerade rörelser. Classical Ultima är en extrem kort sadel och passar en häst med svängd rygg. Plats finns för stora bogblad. Bör passa utmärkt till pre och motsvarande mycket trevlig sadel.
Säljer min Albion bomvidd MW (= vid). En bekväm, pedantskött sadel. Har alltid haft stiglädrena under kåpan så därmed finns inga slitmärken från dessa. Sitsen är strl 17" men den är stor i storleken, upplevs som 17,5". Priset är 6500 och den kan skickas om köparen betalar frakten. Fler bilder kan skickas vid intresse.