Till salu inom: ”

albino kanin säljes

Tidigare annonser till salu

Fraktbur får du också gratis (värde 300kr) Tre VÄLDIGT tama hanar, 1 år. Tyvärr har jag blivit mer och mer allergisk och måste nu ge små vänner till någon snäll djurvän. Jag har fött upp dom själv, jag behöll den snällaste från varje kull; Vifflan (rakhårig svart halvsiames, dumbo), Goldie (rex albino, dumbo) & Mr Pink (nakenråtta, toppörad). Har videoklipp från när de var bebisar till vuxna, har bränt ner på dvd som då kan få om du vill. Mvh //John
Fick en kull på 4 st renrasiga ungar. Dom föddes den 26/8-11 och är lev klara runt 6/10, En blåögd vit (Hona) 250:- (Bild 1) Två madagaskarfärgade m vit bläs (Hanar) 250:- (En av dom på bild 2) Och en gråvit Albino 150kr eller bud! Ungarna e vana vid barn och hundar! Väldigt keliga och snälla kaniner! Säljes endast till kärleksfulla hem! Ring om du är intresserad , och priset kan diskuteras!
Säljer våra små ökenmöss pga tidsbrist Två brödrar måste vara tillsammans "yang" är helt svart "ying" är albino röda ögon och helt vit (men inga besvär med sjukdomar pga att han är albino) Dom är ca 5 månader gamla och väldigt spralliga med tama. Har tyvärr inte tid med dom Säljer dom för 100 kr och då ingår bur med leksaker, Hö, Sågspån och sand. Vill att någon med tid och intresse ska ta hand om dom. Intresserad Ring Martina, 0730591941 (pris kan diskuteras vid snabb affär)
Har råttungar som är födda 18jan och är leveransklara. 1. Hane, albino, väldigt social och trevlig. 2. Hane, svart, också social och trevlig. 3. Hane, vit med svart huvud och ryggrad, trevlig och social. 4. Hona, vit med svart huvud och lite svart ryggrad, trevlig och social. 5. Hane, född i aug 2011, gråvit, social men nafsar ibland om han tror att du kommer med mat. 6. Hona, född i maj 2011, svart med vit mage och vita tassar. Säljes endast till erfaren då hon är svår i beteendet. Hör av er för mer info/bud.
Leveransklara kaninungar till salu! Det finns 1 st. blå och 2 st. viltblå dvärgvädurshanar. De föddes 28/1 och är leveransklara. Säljes öronmärkta med stamtavla för 350:- Det finns leveransklara honor och hanar, albino och svartvita, av rasen mellerudskanin. En utrotningshotad lantras som det finns drygt 100 st. av totalt! Ungarna säljes öronmärkta med genbanksintyg för 350:- Det finns några kullar för leverans om några veckor, samt några planerade kullar. Mer info på min hemsida: www.mellis.n.nu