Till salu inom: ”

albin viggen segelbåt säljes

Tidigare annonser till salu

Albin 82 MS - en rymlig segelbåt som är väl omhändertagen. Akterruff med ingång från sittbrunnen bestående av två kojer. För om styrhytten finns salong som har dinette med två soffor mot varandra på styrbordssidan och ett pentry med spritkök, kyl och diskho till babord. Akter om pentryt finns toalett och tvättställ. För om pentry och salongssofforna finns förpik med två kojer. Gärna inbyte mot Marieholm MS20 Viggen alt Hardtop Flipper 570-520. Lånad mail så vänligen ring för mer information.
En segelbåtsvagga från Press & son. Mycket bra kvalité. Några år gammal men i bra skick. Det har stått en Albin Vigg på den (7,1m lång, 2,24m bred, 1,11m djup och väger ca 1,5 ton) men de ställbara armarna gör den väldigt anpassningsbar, så det går att ställa både en något större och en något mindre båt på den. Den går att montera isär, och den är relativt lätt för att vara en så stabil vagga. Den ser inte exakt ut som den på bilden, klossarna mot båten är tex fyrkantiga och inte runda som på skissen. Vaggan är 3m x 2,5m i basen.
En segelbåtsvagga från Press & son. Mycket bra kvalité. Några år gammal men i bra skick. Det har stått en Albin Vigg på den (7,1m lång, 2,24m bred, 1,11m djup och väger ca 1,5 ton) men de ställbara armarna gör den väldigt anpassningsbar, så det går att ställa både en något större och en något mindre båt på den. Den går att montera isär, och den är relativt lätt för att vara en så stabil vagga.
Säljer nu min pärla Jullan pga nyköp av större båt! Den perfekta förstabåten för dig som vill lära sig att segla. Albin Viggen är en otroligt stabil och lättseglad båt. Åkte Nynäshamn-Visby i 20 m/s motvind utan några större problem, väldigt behagligt och stabilt. Hon ligger i under vintern i Nynäshamn, ingår båtvagga, 4 hk utombordare. En genua och en stormfock samt storsegel, alla segel är i bra skick. Maila eller ring vid intresse eller frågor, kan provseglas så länge det inte blåser orkan.
Perfekt för nybörjaren, den lilla familjen, paret eller ensamseglaren. Mycket bra segelegenskaper och kan användas för långfärd, dagsegling eller sommarnöje i allmänhet. Segelbåten har 4 kojplatser och två garderober. Från 1976, fullt utrustad, L 7, 10m B 2,23 m D 1.1 m Segel: stormfock, fock, storsegel och genua. Fast kök- diskho, gasolkök(2010), saltvattenpump, sötvattenpump, ruff/sittbrunnsbord, batteridriven belysning, ekolod. Sprayhod, badstege, Bomkapell, ankare tampar m.m Docka för vinteruppläggning. Utombordare Yamaha 2013, 4 hk ingår för utsatt pris, endast körd 15 timmar och servad(servicebok ingår). Ring helst 18-21, tack, om inte kontakt via mail. Fler bilder kan skickas via mail.