Till salu inom: ”

albin båtmotorer säljes

Albin 021

Gotlands län

Tidigare annonser till salu

Garagestäda och hitta min gamla hotrod.lite pyssel som fixa föggen,avgaspiporna,ev kolla bromsar sen är det ut å gasa.Rodden är byggd av följande prylar,cheva 20tals torped,amazon bakaxel,cheva v6a,th200 växellåda,egen byggd ram delvis självbärande med kaross=låg vikt,hemsnidad rörframaxel,t ford tvärstälda bladfjädrar.Glömm besiktning men vem bryr sig,går ruskigt bra och lätt att skotta i v8a för den som vill.Kan tänka mej byte med albin fotogen båtmotor + pengar.Finns på Åland ring gärna för info då jag lånat mailen.Transport till sverige kan ordnas mot pristillägg.
Jag har en Albin o21 motor och massa delar där till *Det är en hel del nya tänd delar * Backslag * Motorblock Och en hel del annat (som synes på bilderna) Motorn har stått ett tag så den kan behöva lite översyn innan användande Backslaget är i ordning och fungerar bra. Det som är röda kryss över har jag ej kvar **Säljer alltihop för 3000:- Ev. Något billigare vid snabb affär. Byte är även av intresse.. Bil mc båt båtmotor kom med förslag.
armens motorbrandspruta 900 minut liter albin s4 motor å albin spruta motorn går runt fint å har scintilla magnet som ger fin gnista. motorn är ej startad pga att flottörhus till förgasaren saknas...i övrigt helt komplett å fungerande...få gångtimmar ser ut att vara i väldigt fint skick. lämplig som båtmotor.. 1200:- kan disk Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag har en Albin o21 motor och massa delar där till *Det är en hel del nya tänd delar * Backslag * Motorblock Och en hel del annat (som synes på bilderna) Motorn har stått ett tag så den kan behöva lite översyn innan användande Backslaget är i ordning och fungerar bra. Det som är röda kryss över har jag ej kvar **Säljer alltihop för 2500:- Ev. Något billigare vid snabb affär. Byte är även av intresse.. Bil mc båt båtmotor kom med förslag.
Båtmotor Yamaha 4 hk 4 takt 1999 som gått väldigt lite med både separat tank och inbygd tank 5500 kr SÅLD ! OBS!! Båtmotor SÅLD Brandspruta ALBIN m brandslangar och munstycken och förgreningsblock utan batteri och behov av en chokewire. Behov av liten översyn så funkar den. Sitter en vw motor i den som är fräsch och osliten 5500 kr eller bud mer bilder kan fås på mejl