Till salu inom: ”

albin 25 uthyres lysekil säljes

Tidigare annonser till salu

hej! nu är det dags att sälja båten pg av flytt. båten är en Albin 25 osäker på exakt årsmodell. Motor är en volvo penta MD2030 BT disel. monterad av Drevia i lysekil 2010 då motorn endast gått ett fåtal timmar. efter det är den endast teststartad. mycket ekonomisk båt! går väldigt biligt. I båten är det även installerat en solcells panel som du enkelt laddar upp baterierna i båten när du ligger ute. i övrigt fins det toa med tank. bogpropeller vilket gör att båten är väldigt lättmanövrerad, kylskåp, ekolod och GPS kan ev följa med samt trailer. wallas värmare fins men är i behov av service. överlag är det en mycket trevlig båt, prefekt för familj på 4-5 personer. mycket ekonomisk och väldigt praktisk. pris 120 000 telefon: 0761860678 eller 0705515661 ring eller maila vid frågor eller fler bilder, inga byten BVSA mvh Emil
Albin 25 4-5 kojer kök,kylskåp och toalett .Rök och djurfri. Båten ligger i norra hamnen Lysekil. Uthyres även för övernattning i hamn. Båtvana ett krav.
Rymlig familjebåt Albin 25 uthyres. 4-5 kojplatser Fullutrustat kök Vattentoa Gps och sjökort badbrygga Dieselmotor billig i drift Rök och djurfri Båten ligger i norra hamnen Lysekil. Sjövana ett krav.
Säljer nu vårt sommarnöje sen 1971. Båten är välvårdad och i mycket bra originalskick. Bör ses! Motor AD21 Värmare Kylbox (Supercool) Tvålågigt spritkök Toalett med septitank Badstege Stävstege Relativt nytt, fräscht kapell. För övrigt välutrustad med med fendrar, ankare, mm.
Albin 25 med 4-5 kojplatser,spritkök.kylskåp och vattentoa. Fullt utrustad för 4 pers.En trygg och säker båt med gott om plats och bränslesnål dieselmotor.Sjösportkort och gps finns.Båten ligger i norra hamnen Lysekil. Sjövana är ett krav.