Till salu inom: ”

alaskan malamute sibirien husky blandras säljes

Tidigare annonser till salu

Vi måste tyvärr hitta ett nytt hem åt vår vovve pga att vår nyfödde son inte tål honom. Sino är snart 7 mån gammal, hans mamma är en Alaskan husky och hans pappa en Alaskan malamute. Han är intelligent och lättlärd, funkar med alla hundar, tycker om att åka bil och älskar barn. Han vill dock inte vara ensam utan är väldigt fäst vid sin flock. Vi vill att hans nya ägare vet vad den här sortens hund kräver i form av motion och aktivering för att må bra, tidigare erfarenhet av polarhundar vore jättebra, men inget måste. Huvudsaken är att ni kan ge honom mycket motion och att han slipper vara ensam hemma. Hemmet är viktigare än priset. Hunden är över 8 veckor och kostar mer än 500 kr.
Hej Nu har vi fått fem fina Alaskan malamute/ siberian husky tik valpar. Mamman är renrasig Alaskan Malamute och pappan är 75% Malamute och resten siberian husky så valparna är inte långt i från renrasiga! Dessa valpar kommer bli stora mycket lugna hundar Båda föräldrarna är av mycket bra psyke och stam. Pappan är en jätte bra draghund och funkar bra med alla hundar. Mamman tycker inte alls lika mycket om att dra. Dom funkar bra som bara sällskaps hundar med normal motion. Bådas favorit är att ligga o mysa inne i soffan med husse eller matte! Valparna kommer vara leveransklara den 7 Januari. Valparna kommer vara ; Vaccinerade Chippade Avmaskade gånger 3 samt reggade i Jordbruksverket. Man kan tinga en valp för 1500 kr , pengarna återfås ej vid ånger.
Siberian husky/Alaskan malamute Nanock söker nytt hem pågrund av tidsbrist. Han är 1 år och 4 månader. Jättesnäll och busig/aktiv,behöver mycket motion. Han skulle helst vilja komma ut på landet. Han är van vid barn och katter då jag har en son på 4 år och även katt. Hemmet är viktigt för mig att han får det bra och att det är någon som kommer att ge min lilla älskling mycket kärlek och värme. Jag söker ett föralltid hem och han skall inte plaseras vidare,jag kommer att vilja ha kontakt och se hur det går för honom. Han är försäkrad och registrerad i jordbruksverket. Ser fram imot ärliga och seriösa svar. berätta gärna om er själv och vad ni kan erbjuda för honom. Mvh Pernilla
Vi söker ett nytt hem åt vår treåriga AlaskanHusky/Malamute Ziri. Hon behöver få vara ute mycket och gå långa promenader och hon är duktig på att dra. Hon kan även vara ensam hemma utan problem. Hon säljes till hundvan person som gärna haft denna typ av hund tidigare. Att hon kommer till rätt hem med rätt ägare är mycket viktigt för mig! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Jag tänkte kolla om där finns någon som är intresserad av en Blandras mellan Alaskan malamute och Sibirien husky. Kön: Kille Ålder: 2år den 15 december Ögonfärg: ett brunt och ett ljusblått Färg på hunden: Svart vit Han är en mycket fin hund och jag har fått många trevliga kommentarer om honom när jag varit ute och gått med honom. Där är många som har lagt märke till att han har ett Ljusblått och ett Brunt öga och tyckt att han är mycket fin på det sättet pälsen skiner på ett mycket vackert sätt när solen skiner.. Han har mycket Energi och jag har tyvärr inte tid med han tack vare jag har börjat jobba och han inte får den motion han skulle behöva.Han är inte kastrerad Bilder kan skickas om där är någon som vill se bild på honom.. Är det någon som är intresserad av honom så tveka inte att höra av er.. Mycket go kille han kan vara lite tillbaka dragen mot killar/män för han blev skrämd när han var liten. Saker som följer med.. Korg 1st Vatten skål 1st Matskål 2st Koppel 1st Rulle Hundpåsar 1st Borste och lite leksaker Han är en mycket kelen hund och det känns tråkigt att behöva göra mig av med honom men hoppas där är någon annan som kan ge han den motion och tid han behöver.. Vill gärna hålla kontakt med den som får honom för att kunna se hur han får det och sånt Men hör gärna av er så ska jag försöka hjälpa er så gott jag kan. Pris: 3000:- men hemmet är egentligen viktigare än pengar