Till salu inom: ”

alaskan husky omplacering säljes

Tidigare annonser till salu

Vi har en kille på ca 8 mån som behöver ett nytt hem då han inte trivs hos oss. Han är aktiv ute älskar promenader, vill vara med på allt är glad i Alla människor stora som pyttesmå. Han har inga problem med andra hundar är glad i djur över lag. Ja han är en helt fantastisk kille. Han är en blandning mellan alaskan/husky Men är inte alls som någon av dessa raser. Vi vill att han kommer till landet där det finns skog och människor som gillar friluftsliv och naturen då är han perfekt för er! Maila gärna och berätta om er själva!
Hej. Söker efter en unghund(runt 1år) som behöver komma till ett nytt hem. Har tidigare tagit hand om en AlaskanHusky/Pointer tjej som var 3år gamal då hon kom till oss. HOn fick bli 10år gamal. Efter en tids sjukdom fick hon somna i min famn. Söker nu en ny hund(helst TIK) att ge ett härligt tryggt hundliv. Dagliga promenader. Även härliga ridturer i skogen. Bor på landet. Stor trädgård och nära till skogen o fina promenader. INGEN VALP. Har lite olika raser jag är inriktad på. Alaskan Husky. Alaskan husky/pointer. Collie. Border Collie. Alltså lite åt det mer aktiva hundarna men som samtidigt kan lägga sig till ro när vi är här inne. Pris: 100:- - 2000:- Skicka gärna med en bild. Mvh.
Snarast omplacering av min tik Blandning Alaskan Malamute-Sibirien Husky. Hon är född 05,Är en mycket duktig draghund Hon har gått som ledarpar i mitt spann. Kan vara hård mot andra tikar när hon löper.Snäll mot Barn och Vuxna. är chippad och regad hos jordbruksverket.
Jätte fin och snäll 1-årig hane med mycket energi. Går bra ihop med andra hundar och katter. Tycker om barn. Hör av dig för mer info, går bra både dag- och kvällstid.
Sorgen i ögat, men det har kommit till att jag måste omplacera min fina hund Kira. Efter en separation så blev det för mycket för mig att ta hand om henne själv. Hinner inte med eftersom att jag jobbar grovt för mycket och har bara inte tiden till att ge henne det hon behöver. Söker efter en person eller familj som förstår sig på allt vad en hund kan tänkas behöva. Som kan visa kärlek åt henne och verkligen visa att hon blir omtyckt och om hända tagen. Kira är 3år och en blandras av Alaskan Husky, Labrador och Golden Retriever. Hennes mamma var Husky/Labrador och pappan en Golden. Hon är frisk, har haft problem med infektion i örat men har motverkat det med örondroppar och så har hon haft lite problem med klorna också men det har blivit mycket bättre på senaste tiden. Hon behöver rätt mycket motion. Går bra att lämna henne ensam, väldigt försiktig med nya människor och hundar. Hon springer aldrig fram till en främmande människa eller hund utan tar det väldigt långsamt och kommer framåt för att hälsa först. Går inte att rusa fram till henne för en ny människa vilket gör henne lite rädd. Skäller ytterst sällan, endast när hon känner sig hotad eller förtryck så kan hon skälla. Och när hon får springa efter cykeln så skäller hon väldigt mycket på grund av glädjen, men detta är något som kommer från Husky rasen. Har aldrig bitit eller visat tänder åt någon människa eller hund. Väldigt mysig och go och älskar att busa. Nafsar endast lite lätt mot en men tar aldrig i med käken. Går att lita på henne till 100%. Hon kan du vara lite trotsig om man har henne lös för det är så himla kul att få springa av sig men detta händer sällan. Jag vill att hon ska få ett bra hem, där hon får busa, röra på sig och verkligen bli älskad. Pengar är inte viktigt, det är hemmat som är det som gäller. Så länge annonsen är uppe så kommer hon att finnas kvar i min ägo.