Till salu inom: ”

alano espanol säljes

Tidigare annonser till salu

Vi har fått återbud på en hanvalp av rasen perro de agua Espanol (spansk vattenhund). Eneko är en ljuvlig valp. Jättesöt och trevlig. Ser bra ut exteriört. På veterinärbesiktningen framkom att han ännu inte fått ner testiklarna. Vi har i alla våra kullar haft valpar som inte fått ner testiklarna vid 7 veckors ålder. Oftast vandrar de ner inom någon månad, men det kan man inte garantera. Hamnar inte båda testiklarna där de ska vara så sänker vi priset till 10.000:- Perron är en livlig hund som kräver en aktiv ägare och är lämplig för lydnad, bruks, agility, spår mm. Det är en mycket lättlärd, följsam, vig, snabb hund med vaktinstinkt. Den räknas till gruppen apporterande vattenhundar, så vatten och apportering älskar de flesta. Rasen fäller inte hår och ska ej kammas eller borstas. Föräldrarna till kullen är mycket sociala, friska, jättetrevliga och fina. På en av bilderna syns, farmor, pappa och mamma. Valparna är leveransklara den 10/4. Åsa, Perro Rizados kennel www.perrotrizza.com
Betty vill ha ett nytt hem som är född den 1/12-2011 Vi följer SKK's regler samt Perroklubbens avels rekomendationer. Allt avelsmaterial är höftledsröntgade och ögonlysta,Prcd-pra och thyroideatestade Valparna levereras enligt SKK:s avtal Valpkullsförsäkring mot dolda fel i 3år Återköp enligt SKK:s köpeavtal vid allergi eller annan orsak Personlig skötsel och matråd Startpaket med Royal Caninfoder Medlemskap första året i Svenska Perro De Agua Español Klubben Valppaket från Speedieshop(filt,koppel,ben,2leksaker,bajspåsar) Fotografier från valpens första 8 veckor 2 klippningar under första året Betalar halvapriset på HD röntgen vill ni veta mer ring oss eller maila www.lagozzas.se
Vi vill hitta en hona för våran älskade hund. Det spelar ingen roll rasen, vi vill bara att han ska vara lite lyckligare. Vi vill inga pengar för det. Om ni vill titta lite gran av rasen kan söka i wikipedia. Det är en ras med mycket historia. På bilden ser ut att han är vitt, men han är mer ljusbrunt. Han är jätte snäll och lugn hemma, och när han är ute tycker om att leka och springa. Han är jätte snäll med barn och andra djur, vi har katt hemma.
Vi vill hitta en hona som vill ha valpar med våran älskade hund. Det spelar ingen roll rasen, vi vill bara att han ska vara lite lyckligare. Vi vill inga pengar för det. Om ni vill titta lite gran av rasen kan söka i wikipedia. http://en.wikipedia.org/wiki/Alano_Espa%C3%B1ol Det är en ras med mycket historia. På bilden ser ut att han är vitt, men han är mer ljusbrunt. Han är jätte snäll och lugn hemma, och när han är ute tycker om att leka och springa. Han är jätte snäll med barn och andra djur, vi har katt hemma.
Alano - valpar Är en hängiven och tillgiven ras. Används främst för jakt - storvilt framför allt vildsvin. Passar även bra som familjehund, (för en aktiv familj). kräver stimulans och mycket motion. Trivs med starka och pålitliga relationer med människor, är mycket intelligent, kärleksfull, lydig och lojal. Med en god uppfostran och rätt/bra träning är det den perfekta hunden. Obs! Alano är INTE en kamphund. Hundar säljes för 12.000 kr Hundar säljer efter 8 veckor, varje hund har sin veterinär pass.