Till salu inom: ”

ala annonser säljes

Tidigare annonser till salu

En lille hytte i 2 etager (stueetage og 1. sal), der ligger midt i "Macchia Mediterranea" i Punta Ala, som er karakteriseret ved sine sportsfaciliteter, som golfbane, ridning, tennis og sejlerskole. Det er også kendt for sin prestigefyldte lystbådehavn. Havet ligger ca. 300 meter fra huset, lystbådehavn ca. 500 meter, adskillige shoppingcentre 5 km, Castiglione della Pescaia og Follonica ca. 30 km, og Massa Marittima ca. 40 km. Huset er omgivet af en privat have, der er indhegnet. Haven har en stor veranda med et lille køkken. Huset grænser op til nabohuset (adskilles af en mur). Barneseng til rådighed mod gebyr.
Dette skønne anneks ligger med udsigt over bugten ved Punta Ala, som er et af de mest kendte steder på den toskanske kyst. Her har I en dejlig udstyret terrasse og en lille indhegnet plæne. Ca. 20 m. nedenfor er ejerens hus, og her er der privat tilkørsel og p-plads til rådighed. Den overdækkede parkering på grunden koster EUR 50 pr. uge. Havet med strand og klipper ligger 1,5 km væk og marinaen i Punta Ala, hvor I også finder butikker, bank, golf, tennis, ridestald og sejlerskole ligger 1 km væk. Castglione delle Pescaia og Follonica 20 km, Massa Marittima 40 km.
Grundigt renoveret stenhus, som var en skole for mange år siden. Ligger i nærheden af bjerget, hvor den middelalderlige landsby Massa Marittima, der ligger 6km væk, byder på alt fra butikker, vandlande, tennis og ridning. Der er en 12.000 m2 stor indhegnet grund med oliventræer, enge og skove. Der er også en stor terrasse med grill spiseplads rådighed. Børneseng hvis det ønskes (tillæg). Attraktioner i nærheden: Follonica (strande) 15km, Punta Ala (golf, muligheden for at sejle) 35km, Piombino (færger til Elba og Korsika) 45km, Siena 70km, 100km Livorno
Tre lejligheder (ialt 4 lejligheder) i hus i feriebyen mellem den hyggelige Punta Ala (15 km) og Follonica (5 km). I har fælles grill og vaskemaskine. I hver lejlighed er der pengeskab, babyseng kan lejes på stedet (mod betaling). I kælderen har I jeres eget rum til ekstra bagage. Til hver lejlighed hører et udeområde med havemøbler. 300 i luftlinie ligger det blinkende hav, 800 meter: Cala Felice med strandbar, kieselstrand, stranstole og parasoller. Store sandstrande (gratis adgang) 1 km.
Format:Inbunden i hårt kartonnage med skyddsomslag Tryckt år:1998 ou Skick:I fint skick Vikt opackad:639gr Se! resume!--- Tvillingbröderna Jor och Ka lever ett bekymmerslöst liv i 1200-talets Samarkand. Men när deras far försöker mörda tyrannen Ala al-Din tvingas de fly upp i bergen. På den strapatsrika vandringen får de sällskap av en buddhistisk munk, som ger dem insikter i livets stora och svåra frågor. När de efter flera år återvänder är Djingis Khan och hans mongoler på väg mot Samarkand.

... eller prova att söka på pärlplatta ala harry potter