Till salu inom: ”

akvarium tillbehör uppsala säljes

Tidigare annonser till salu

Vi ska flytta till mindre och får inte plats med akvariet. Måste bort senast på söndag 9 januari. 112L. Helt komplett med mängder av tillbehör och mat. Fiskarna flyttar också med. 1700:- 2 st designtankar på 5L vardera. Ett hjärtformat och en vågig. Till dessa finns sand och någon dekoration. Till ett av dem finns även en enkel pump. Dock inga belysningar eller termostater. Nypris på dessa 2 var 1300:- säljer dem för 800:- tillsammans. Köp alla karen med fiskar och tillbehör för 2000:- Hämtas av köparen i Nyby Gård, glöm inte att ta med hinkar att frakta inredning samt fiskar i. Pris: 2000 kronor
Pga flytt måste jag bli av med ett Juwel 180 liters akvarium. Alla tillbehör samt några fiskar. Köpt för 6 år sedan. Juwel 180 l + möbel kostade mig 5500:- (mitt på bilden men gammal bild) Slott 1200:- (ej på bilden) Fiskarna ca 300:- (ej på bilden) sand, rötter mm ca 500:- Bytes mot något roligt. Kom med förslag. Kan givetvis säljas också, kom med bud. Är lite smutsigt nu, men om jag får tid över ska jag puts lite på det. Mvh Micke
Akvarium, 200 liter med en kraftfull pump. Fin möbel i lönn, praktiskt underskåp som ger plats för pump, skrapa, fiskmat med mera. Nypris för skåpet var 7000 kr. Fastmonterad bakgrund Back to Nature Rocky (nypris 2000 kr). Fiskmatare, ger mat två gånger per dygn. Perfekt vid resor. Mataren kostade 600 kr. Två gibbicepsar (algätare), fyra kilfläcksrasboror och två kongotetror. Inredning i form av smågrus, två riktiga stenar, flera låtsasstenar, flera rotdelar. Köpt för långt över 1000 kr. Mycket av det ligger i förrådet. Hävert och algskrapa. Växter Akvariet med tillbehör säljes för 1000 kr. Även delar av sortimentet är till salu, vi får då diskutera priset. Hjälp med hemtransport kan diskuteras.
Hejsan, nu ska jag se till att sälja akvariet för jag inte använt det på 1 år. Har använt det knappt 2 år. Det är ett 60liters akvarium med massa tillbehör... Grus/sand Fiskborg med andra tillbehör Pump Hävert slang Termostat endast använd en gång! Hovar Mm.. Jag vore tacksam om ni hör av er via sms eller mail under dagen för jag går i skolan..
Måste nu bli av med mitt akvarium omgående p.g.a utlandsflytt så den säljes till högstbjudande! Måtten är L95xH44xB40 cm och alla nödvändiga tillbehör följer med som bänk,belysning, ytterfilter,luftpump, doppvärmare. Inga sprickor eller repor i glaset. Även fiskar,sand och lite växter medföljer. Skitig och lite dåligt med vatten på bilden då jag tappat suget när jag fick veta att jag måste flytta men akvariet är rengjort och allt vid hämtning! Nås lättast på telefon kvällstid, annars skicka ett mail så svarar jag. Som sagt, säljes till högstbjudande!