Till salu inom: ”

akvarium södertälje säljes

Tidigare annonser till salu

Hej, Säljer en elektronisk ballast av märket lumatek. Lumateks digitala ballaster/förkopplingsdon är de mest avancerade. Dem är små, kompakta och helt tysta, dem levererar mer lumen samtidigt som du använder mindre el än vanliga magnetiska reaktorer. Ballasten funkar utmärkt, och den har inte varit igång många timmar, jag är den andra ägaren av den. Används till odling av egna grönsaker samt till akvarium m.m Jag säljer den för 500 kr + ev. frakt. Nypris ligger på ca 1200-1500 kr. Måste bort! Jag har även annan utrustning som passar denna ballast, så som lampa osv. Perfekt för odling hemma av dina egna örter, kryddor, tomater osv. Maila för mer info. Hälsningar, Kimpa
Har ett akvarium på ca 600 l som ska säljas pga. Att vi har tappat intresset. Enda problemet med akvariumet är att de läcker, vi vet inte vart, någonstans på undersidan. Allt finns till akvariumet, stenar, gömställen, doppvärmare, nyköpt ytterpump (kvitto och garanti finns, ca 4.5 år kvar) silikon till akvariumet finns oxå! Ca 50 Malawi ciklider! Auratus, zebra ciklider, hongi, kadango och flera andra sorter. OBS! Inget säljs separat! För intresse ring Bashar : 0760501613 Eller Annika : 0720452545 Priset är prutat och klart!
Hej jag vill nu sälja mitt akvarium pga brist på intresse och tid Följer med akvariumet: 5 Scalarer (obs all fiskar kom ej med i bilden) 1 Mal ca 20 cm 3 inner fillter 1 ytter filter 1 Dopp värmare 1 ca10m vatten slang för påfyllning av vatten 1 ca1m vatten slang för avtömning av vatten. Höjden på akvariumet är 120cm (med möbel) Breden är 80cm Vi säljer akvariumet nu till ett mycket bra pris : Allting för 1200kr
Ett akvarium som nu mer bör användas som terrarium om man inte vill dra dit nytt silikon såklart :) 220 liters. Bord lampa och fyra glasskivor som läggs ovanpå medföljer givetvis. Det ena lysröret behöver bytas ut, annars funkar lampan som den ska. Några små defekter på glas skivorna. Är enbart ute efter seriösa köpare. Ring mellan 10:00 och 21:00 alla dagar i veckan, eller maila. 1000kr eller högstbjudande. Kontakta mig om du har ett annat prisförslag. Eller om du vill ha fler bilder!
Hej nu säljer jag mitt 60L akvarium pga flytt! Det som medföljer är doppvärmare, pump, sanden som är i om så önskas döskallar m.m Lysrör medföljer oxå. Jätte mycket mat som håller nästan i ett år. Den är ganska stor. Ställningen akvariumet står på medföljer oxå! Akvariumet är Höjd: 88cm Längd; 60cm Bred; 35cm maila eller smsa om ni är intresserad Säljes snarast! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.