Till salu inom: ”

akvarium norrtälje säljes

Tidigare annonser till salu

Hej. Säljer nu mitt akvarium med måtten. Längd 80cm Höjd 40cm Bredd 35cm samt alla tillbehör och allt som behövs för ett komplett akvarium, Pump, termostat, "vulkan stenar", rötter, små sten plattor, en liten kruka, ett slott modell mindre, samt ett stort fint "Pirat" skepp se bild ovan. Lys rör nyligen bytt samt en Hink med Sten. rekommenderar för snabbast svar på mail Lukas,men också på mobilen 0708503333
Nu ska jag sälja mitt 450L akvarium på grund av flytt. Akvariet är 6 år gammalt och det följer med en tillhörande akvariebänk. Annat som följer med vid försäljning är en stor mangroverot, 2 st doppvärmare, råda-sand, 3 st olika sorters växter, en Eiheim ytterfilter pump(kostar 2500kr ny) en hajmal på 20cm, en pleccomal på 35-40cm, en indisk knivfisk 25cm. En del större dekorationsstenar och skifferstenar. Akvariet finns i norrtälje. Ring mig för mer info. Mvh Josefin Johansson. 0733397922
Höjd= ca 42cm inklusive kåpan Bredd= 60cm Djup= 30cm Underlag i frigolit, höjd = 4cm Djup=34 Bredd=60cm Medföljer Fluval 2+ Filter och Droppvärmare av sämre kvalite,kan behöva bytas ut. Kåpan har en ljusramp och de medföljer lysrör som har brunnit ca 50% av livslängden, max. Bakgrunden följer också med, sitter häftad med trolldeg så den är lätt att byta ut, sitter på utsidan. Hämtas i Rimbo. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu mitt hörnterrarium, använt till orm och till fiskar :-) 78x78 är måtten på långsidorna 130cm är höjden med möbel. Lite färgsläpp på möbeln, men det går att fixa lätt. Kostar 6000kr ny. Lysrör sitter i (Repti Glo). Säljer den utan inredning. Kom och hämta, har inte tillräckligt stor bil för att ta den någonstans! Sms eller mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Har en ensam gerbilhane då han inte funkar med mina andra två, så vill hitta ett nytt hem till honom. Han är snäll men behöver vänjas mer vid hantering så vill att han ska komma till en vuxen människa med lugnt sinne. Med honom medföljer hus, matskål, vattenflaska, sandskål och akvarium. Akvariet är 75 cm långt, 30 cm djupt och 35 cm högt. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.