Till salu inom: ”

akvarium malmö säljes

Tidigare annonser till salu

Mina 2 sköldpaddor är trötta på att vara ensamma hela dagarna och söker ett nytt hem. Dom är gulörade och i storlek i ca 12 - 16 cm stora dom är olika i storleken. Jag köpte dom i mars 2010 så dm är unga än. Har ett akvarium på 60 L med doppvärmare, ny pump, lampa, och stenar och en liten ö. Arkvariumet är i bra skick. Sköldpaddorna kan säljas utan akvariumet och då ger jag bort dom.. men säljer ej bara akvarium. Sköldpaddor med akvarium : 300:- Ring gärna!
En fin möbelakvarium boyu rms på 130 L har haft den i ca ett år och sex månader utan att ha problem , den skötter sig själv, det som finns med är:skummare , värmare, filtrar, uv ljus, belysning (nya rör), pump, sand samt benställning. Säljes eftersom jag har uppgraderat mitt akvarium. har haft saltvattens verksamhet men det går lika bra med sötvatten. ring: 0739-198444 pris 2900 kr (kostat över 10.000 som ny) OBS separat finns ca 15 kg levande sten som säljes för 50 kr kg.
Måste bli av med mina skivtetror (12st, 7-10cm) pga längre flytt. Eftersom jag är mycket mån om mina fiskar ser jag helst att de kommer till en seriös akvarist och gärna att de får simma i ett större akvarium, minst 250l men gärna större. Vill passa på att påpeka att dessa fiskar är omöjliga att ha tillsammans med växter, har provat allt. De gör sig dock mycket bra i en inredning med en något dämpad belysning med lite rötter och liknande som gömmställen. Pga sin storlekde lämpar de sig väl som sällskap till t.ex. större ciklider. Priset får ses som symboliskt, det viktiga är att fiskarna får det bra dit de kommer.
Hej ska nu göra av mig med mina 8 st 54 liters för jag behöver platsen. ingår sand, dopp värmare, pump, ljusramp till samtliga akvarium. som dom står nu står dom på en ställning från hornbach kan säljas den med vid intresse. har tänkt mig 350kr st. vid köp av alla så ingår ställningen som har kostat 900 kr. akvariumen är 60cm långa, 30cm djupa, 30cm höga alla står vattenfyllda nu och dom fungerar utmärkt. bara att slå en signal vid intresse
Ett berg fullt med gömställen för fiskarna, ca 35 cm högt. 3 månader gammalt, nypris 450 kronor. Mkt bra skick Pris: 200 kr Ett skeppsvrak som är ca 20 cm högt o delarna är 10-15 cm långa. Flera hål att simma igenom. 3 månader gammalt, nypris 550 kronor. Pris: 200 kr Dessa kan även bytas mot något roligt, skickas ej! Kan mötas upp mellan Malmö och Landskrona. Annonsen är kvar tills sakerna är borta.