Till salu inom: ”

akvarium gratis säljes

Tidigare annonser till salu

Vid den otroligt härliga och breda sandstranden ligger detta praktfulla område med imponerande sanddyner, som har fått namnet 'Lilla Norge'. Här är det bra förutsättningar för promenader på anlagda gångbanor, vare sig man vill gå på sanddynerna eller ner till stranden. Förutom att flanera på Stormvejen är det mycket populärt, bland både lokala invånare och turister, att leta bärsten på stranden. Tag med familjen till Fårup Sommerland där alla attraktioner är gratis efter att inträdet är betalt. Eller spendera dagen på Nordsjömuseet med spännande akvarier och växlande utställningar i Hirtshals.
Hejsan! Dags att sälja min underbara Ibanez som är i ett mycket bra skick. Haft den i ungefär ett år. Knappt några repor, plasten är kvar på baksidan och jag fixar till ställningen osv innan ni köper den! Bag, sladdar, stämmare osv medföljer gratis! Jag kan hämta in den till stan och göra allt där, går fort och enkelt och ni behöver inte hitta till mig. (Centralstationen) Säljes pga behöver pengarna för att fixa mina akvarium!
Efter att kärringen flyttade ut har fiskarna stämplat ut och vattnet avdunstat, men det finns saker kvar: -Akvarium på ca 54 liter (60x30x30) -Pump -Värmare -Belysning -Håv -Många nävar sand Pris: Gratis för den som sköter hela frakten själv. Ska jag bära ner skräpet till markplan (3 våningar, ingen hiss) då blir priset 1000 SEK. Kan förstås också kastas ner från balkongen men då finns det risk för sprickor i glaset.
Hej, ska nu göra mig av med mitt 54L 60.30.30 LHB akvarium med allt tillbehör + fisk om så önskas. Skickar även med ett fyrkantit akvarium ca 144L 60,40.60 LHB på köpet om det önskas, jag har använt det till förvaring utrymme medans man gör rent huvudakvarium eller vid flytt, fullt dugligt. Först till kvarn gäller, kommer ni o köper idag 2012-12-12 så kan jag sälja akvariumen billigare annars 500 kronor. Pris diskuteras över telefon.
Säljer ett 150 L akvarium för 500:- all inredning som finns på bilden följer med i det priset. Passar utmärkt till ökenråttor. Den gula ferplastburen har höga kanter vilket är bra om man inte vill ha en hamster som biter på gallret eller skvätter ut spån, pris 200 :- Sen har jag även 2 st transportburar, en stor och en liten och dom kan ni få gratis vid köp av bur eller akvarium.