Till salu inom: ”

akvarium fluval edge säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu tänkte vi sälja vårt akvarium som är nästan i nyskick. Det finns kvitto samt en månad garanti kvar och är inköpt hos Djurkompaniet i Linköping. Volym: 23 Liter Dimensioner: 43x26x22 cm. Belysning: 2 stycken Halogenlampor på 10W. Pump: Mekanisk, biologisk och kemisk filtrering. Möbel: Ingår som på bilden ovan. Fiskar: 1 st Kampfisk och 6 stycken neon tetror. Inredning: 2 stycken plast bergsstenar, 3 stycken plast växter och vit sand. Vid intresse hör gärna av dig för mer information.
Säljer 2 fina akvarium som är hela och täta. Det vänstra är ett Fluval Edge på 23L och är dryga året gammalt. Det har hänt något med belysningen I det men för övrigt fungerar allt som det ska. I värsta fall går det att beställa en ny ljusramp till det. Nyp ca 2000. Det högra är ett aquael som rymmer 60L. Mig veterligen Inga fel alls på det (Ett år sedan jag använde det). Prisidé 850kr för båda
Alla akvarium är kompletta och fungerande, även fria från synliga repor. Juwel Trigon 190 Pump 600l/h, 1000l/h impeller medföljer 200w värmare massa tillbehör och reservdelar: *Lysrör 5st *timer *mediciner *tester osv... 2000;- Dennerle 30L 30cm kubformat 500:- Fluval Edge 23L *nya filter *LEDbelysing 500:- finns även lite övriga tillbehör som kan fås av första kund.
Hej då var de dags att sälja av mitt mycket snygga edge akvarium med mina kampfiskar och galaxy rasboror, då jag har skaffat ett till akvarium å tiden finns ej att sköta om båda. Det som ingår: Fluval edge 23l ink pump, belysning mm. 3 st kampfiskhonor (olika färger) 5 st galaxy rasboror 2 st malar Grus, vita hålstenar rötter växter. Finns mer inredning än vad som syns på bilden som kan skickas med. Mat mm tillbehör. Akvariet är ca 6mån gammalt och fungerar som de ska. Ett mycket häftigt design kar.
Otroligt snyggt och lättskött akvarium av "overflow"-typ! 23 liters Nano Lifestyle akvarium med 3-stegsfilter och modern LED belysning med 21 LED-lampor, med blått nattljus. Ett kubiskt sexsidigt akvarium med sockel. Alla viktiga delar är dolda på ett smart sätt i modulen, så sikten är fri utan störande filter eller annat. Även kablarna är gömda. Den kompakta designen passar perfekt för rum med begränsa utrymme. L 43 cm, B 26 cm, H 22,4 cm. Innehåller idag bottensten, lite dekorationssaker och diverse fiskar, (6 st) och en liten ål...som behöver kärlek...allt blir ditt :) Fiskmat och algregulator skickas med också.