Till salu inom: ”

akvarium eskilstuna säljes

Tidigare annonser till salu

Hej. Har ett akvarie på ca 300 liter som säljes på grund av platsbrist. Med akvariet så följer det med en massa tillbehör, som filter, fyra extra lysrör, sand, dekorationer, stenar mm Akvariets mått i cm Höjd 55 cm Bredd 41 cm Längd 110 cm Priset för akvariet inklusive tillbehör är 2500:- ev billigare vid en snabb & smidig affär Vid intresse så ring på 070 4902048 helger fram till 21:00 Vardagar efter 15:30-21:00 var vänlig att respektera dessa tider på vardagar. eller skicka ett mail med namn o tele nummer så ringer jag upp.
Kanonfint akvarium med tillhörande möbel. Mått: 41x43x96 cm (bredd x höjd x längd) Med möbel är allt 186 cm högt Tillbehör: -Grus -Rot -Lysramp (för ett lysrör) -Täckglas -Innerpump -Diverse växter Finns utanför Ärla och står tomt Maila eller sms:a gärna då jag pluggar på högskola och sitter på föreläsningar om dagarna och inte har möjlighet att svara om det ringer. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hejsan! Akvariet måste bort nu, har inte plats för det. Det är ett 240 liters akvarium med möbel. Mått Akvarium L.100cm-B.50cm-H50cm Möbeln är 70 cm hög. Det som medföljer akvariet är: * Ytterpump Fluval 304, (ca 1 år gammal) * Doppvärmare, Fluval * Håv & Fiskmat * Diverse medel för att få bra värden men mera. Vi har satt priset 2000 kr men det kan diskuteras. //Sara och Marcus. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer mitt fina lilla akvarium. Det är 23L . Det är sexkantigt. Väldigt lättskött och är inte ens ett år gammalt. I priset ingår, akvarium, fem fiskar, all inredning, sand pump håv växter och en korallsten. Då akvariet är litet har jag bara plastväxter och i priset får du ett medel som gör vanligt vatten till akvarievatten. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer mitt sexkantiga akvarium på 60l av märket Aquael med inbyggd pump och doppvärmare det följer även med en påse med svart grus och lite mat. Akvariet är pedant skött och har inga repor, det står tomt nu just nu men är inte ren gjort. Finns ett par ancistrus bebisar som kan följa med om det är av intresse, kartongen finns kvar som jag köpte den akvariet i. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.