Till salu inom: ”

akvarium co2 anläggning säljes

Tidigare annonser till salu

Hej. Säljer mitt fina akvarium pga att jag inte har plats för det. Ska inte finnas så många i Sverige. Akvariet har måtten lxbxh 100x50x50 cm med en "mage" på framsidan... riktigt snyggt. Med bänken blir hela möbeln 125 cm hög ink. ljusrampen. Mängder med tillbehör som stenar, rot o.s.v. Ytterpump av märket Rena Filterstar xP. Värmekabel att ha i gruset. Co2 anläggning men tror att "bubbelräknaren" är trasig o Co2 flaskan är tom. Dammsugare, slangar o verktyg finns med... Mera bilder finns vid intresse.. Akvariet är skitigt på bilden. Finns i Skärblacka
Ett akvarium i fint skick ska nu säljas då det bara står och samlar damm. Finns enormt med tillbehör och teknisk utrustning till akvariet och allt slumpas bort i en klumpsumma. Saker som ingår: Elektronisk gryning/skymning för lysrör med extra elektroniska drivdon. Co2 kolsyra / koldioxid anläggning. UV filter Doseringspump för tex gödning. M.m Det finns även PLC styrning för automatiska vattenbyten som ev. kan säljas tillsammans med akvariet vid intresse för en extra summa.
Hej Jag har ett alldeles nytt, ouppackat, oanvänt Juwel Rio 180 med tillhörande bänk i mörkbrunt till salu. Allt är med. Pump, filtermaterial och T5 lysrör. Jag skickar även med ett par nya reflektorer, också dessa av märket Juwel. Jag har även en ny, oanvänd Co2 anläggning av märket Aquatic Nature Professional till salu. Denna får du för 1300 kr. Du är varmt välkommen att höra av dig. Mvh Göran
Helglasakvarium. Längd 200, djup 80 och höjd 60. Lysramp med 4 rör. Täckglas. Bänk i trä. Ytterfilter Eheim 3. En helt ny co2 anläggning med 2 kg flaska i obruten förpackning + diverse andra tillbehör. Med fisk o grus om så önskas. OBS! Urdålig mobiltäckning på kvällstid.
200l helglasakvarium säljes med, bänk lysrörsramp och CO2 pump. Anläggningen bara ett drygt år. Mått 125 x 40 x 41cm 4 st lek/specialakvarier @ ca 20L följer med akvariet.