Till salu inom: ”

akvarium boyo 100l säljes

Tidigare annonser till salu

Jag säljer mitt akvarium på 100 liter, eftersom jag inte har tid att sköta det,beroende på skolarbete. Akvariumet är i bra skikt. Jag säljer allt, fiskarna, akvariumet och utrustningen: Guldfiskar: -1 st, ca. 25 cm -2st, ca 20 cm -1st, ca 15 cm Malar: -2st, ca 10 cm Utrustning: -Vattenpump -svart grus -bakgrundsbild -en stor vit snäcka -termometer -lampa -plastväxt -vattenvärmare -Ställningen är i aluminium, och är reglerbar. Ni kan nå mig via e-post, mobil (0765901148), men även på hem.nr. (019-6116512).
Ett akvarium med aluminiumram säljes. Yttermåtten är ca 75x40x35 (BHD), vilket väl ger ca 100 liter vattenvolym. Akvariet har en back to nature amazonas bakgrund, med raster och utblås. Bakom bakgrunden återfinns förutom ca 20 liter filtermassa en vattenpump och doppvärmare av märket Eheim (årsmodell 2010, kvitton finns). Svart plastfilm har lagts på glaset bakom bakgrunden; inget ljus ingen algtillväxt. Ljusramp, termometer, ett par stora rötter och några mindre, håv, mycket sand, hävert, glasskrapa, fiskmat etc medföljer. Fiskar som gärna följer med, eller säljs separat, är ett par mycket fina fjärilsciklider som lagt ägg ett otal gånger i akvariet, ett dussin smycketetror och 6-8 st dvärgpansarmalar. Hör av dig om du är intresserad eller har några frågor!
Akvarium/terrarium: 100L, rostat lite som syns på bilden, men glaset blir fint om det rengörs. pump och sand finns att få till. 100kr. akvarium 2: 56L med fungerande inbyggda lysrös, i fint skick, sand,pump,yngelbehållare och doppvärmare finns att få till. 400kr akvarium 3: 18L, väldigt litet, men fint om man rengör glaset, fungerande lampa. pump och sand finns att få till. 100kr. finns att hämta i limhamn, kontakta mig på 0760177233! :)
Säljer mitt akvarium på 100 liter (en bra storlek att börja med om du precis ska skaffa akvariefiskar). Kanterna på akvariet är svarta upptill och silverfärgade längs sidorna. Tillbehör som medföljer är en akvarielampa som passar akvariet, två glaslock, en termometer (som är fäst på insidan av glaset, men kan plockas av) en rengöringspump, bakgrundsmotiv och rundkornigt bottengrus. Akvariet finns i Karlstad. Du kan hämta det hos mig eller, om det är klurigt med transport kan jag köra hem det till dig (förutsatt att du inte bor alltför långt bort). Jag har även ett 60-litersakvarium som jag inte heller använder. Vill du får du med det på köpet ;)
säljes komplet kvalite akwarium med 5 st. koi fisk