Till salu inom: ”

akvarium borås säljes

Tidigare annonser till salu

Jag har ett akvarium ca 250 liter med aluminumram och ställning. Som jag tänkte sälja då jag har för mycket akvarium just nu. Akvarium inkl ställning och ljusramp 1000:- Akvarium inkl ställning och ljusramp samt yttefilter tetratec ex700 1500:- Akvarium inkl ställning och ljusramp samt yttefilter tetratec ex700 samt inredning Svart grus Två stora rötter som fiskarna kan simma in i allt under ej på bild samt några större stenar. Ev kan ett antal Zebra ciklider medfölja Lekpar alt bara hanar. 2000:- Observera att det är samma akvarium pris beroende på tillbehör. Ring helst om du är intreserad.
Akvarium lämpliga för odling slumpas bort. Alla var täta för en vecka sen. Endast grovt rengjorda. Samtliga är hel-glas-kar. Täckglas är det enda tillbehöret som ingår. 170 liter bild 1. Bakrutan har varit sprucken, är dock rejält lagad och håller tätt. 150 kr. 150 liter Bild 2. Tvådelat kar, ev behöver mellanväggen limmas om för att få det tätt mellan själva avdelningarna, i övrigt tätt. 150 kr st. 2 st kvar av dessa. Prutat och klart! Ev. kan jag tänka mig att byta dom emot mindre kar på 50-60 liter st.
Nu är vår uteavdelning med Koi och Guldfisk välfylld med över 1000 fiskar i olika storlekar och färger! Koi 7-10 cm * 140:- /styck * 500:- /5 stycken Falskogs Akvarium Öppettider: Mån-fre 17-19. Lör 10-16. Sön 12-16. Våra öppettider i påsk: Skärtorsdag: 17-19 Långfredag: Stängt Påskafton: 10-16 Påskdagen: 12-16 Annandag påsk: 12-16 *Besök gärna vår Facebook-sida för de senaste nyheterna*
Hej! Har här o sälja en gulbukssalamander, som har överlevt ett övergrepp! Hans "fötter" ser konstiga ut, då dom har växt ut på nytt hos han (eftersom dom blev avbitna). Han är en överlevare... O fått kämpa mkt.. Vill att han kommer till ett bra hem. Så därför säljer jag han billigt. Salamander+akvarium vill jag ha för en symbolisk summa. 150kr.. Då är det bara akvarium utan tillbehör+salamander. Du behöver bara köpa en rot till den, som den kan vara på.. Han har precis börjat bli handtam:) OBS! akvariet har inget glas på ovansidan, då min kille trampade på det av misstag! Det har dock ett lock! Hämtas vid mitt hem
Som ner ser på bilden så har jag tröttnat på mitt akvarium. Vill bli av med det så fort som möjligt. Det är ett Juwel 450l (ca 2år gammalt). Alla originaltillbehör finns. Bänken ingår + att du kan få med alla andra akvarie grejer som jag äger. Fiskarna som finns i akvariet just nu är 2 st Paroonhajar (vad jag vet) riktigt coola/roliga fiskar äter småfisk typ guppy osv. (följer med kostnadsfritt) Priset går att diskutera vid snabb affär! ENDAST svar via telefon. Finns annonsen kvar så finns akvariet kvar.