Till salu inom: ”

akvarium blocket stockholm säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer en kalkreaktor (Aquacare turbo 2) inkl. 2,5 kg media. Pris 2000 kr IKS Aquastar inkl. elektrod för mätning av salthalt. Knappt använd. Pris 2200 kr Ph-controller från Dupla. Pris 1200 kr Säljer även 2 stycken akvarier på 250L (100 x 50 x 50 cm) med alu.ram för 750 kr/st samt levandesten för 70 kr/kg eller 50 kr/kg vid köp av minst 15 kg. OBS. email adressen på blocket har tyvärr blivit fel, rätt email är: gaati@hotmail.se
Hej ! Jag håller på med akvarier och vill gärna ta hand om eran fiskar som ni vill bli av med. Jag kan ta eran fiskar, växter och akvarium tillbehör. För att ni ska bli av med eran fiskar så kan ni ringa mig eller Maila och då kommer jag på plats och hämta dem. Jag kan ta hand om alla slags fiskar och jag har stora akvarier till det. Det kommer att bli kul att få eran fiskar och ta hand om dem.
Hej ! Jag håller på med akvarier och vill gärna ta hand om eran fiskar som ni vill bli av med. Jag kan ta era fiskar, växter och akvarium tillbehör. Jag kan ta hand om alla slags fiskar och jag har stora akvarier till det. Det kommer att bli kul att få eran fiskar och ta hand om dem. För att ni ska bli av med eran fiskar så kan ni ringa mig eller Maila och då kommer jag på plats och hämta dem.
Zebraskalarer (1par) Har lagt rom 2 gånger men tar upp för stor plats i akvariet med sitt revir o behöver lugn o ro. 100kr/paret 4st neonblå platys med svarta fenor 20kr/alla. 2st små bruna ancistrusmalar/algätare 5kr för båda. Fiskarna finns i skärvik på Ekerö. Kan möta upp i brommaplan om så önskas. Själv söker jag efter en skalar-hona till mina övriga hannar. Är det någon som med säkerhet vet att ni har en hona så är jag intresserad....
Har två akvarium till salu. Ett mindre akvarium som är perfekt för någon som vill ha ett litet lättskött akvarium. Bredden på de är 27cm, längden är 50cm och djupet är 30cm. Det större akvaruimet har en ställning som följer med. Längden på de är 110cm, bredden 45cm och djupet 45cm. Pumpar till båda akvariumerna finns om så önskas! (ingår i priset) (Bilden är på det lilla akvariumet)