Till salu inom: ”

akvarium aquael 110l säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag tänkte kolla intresset på mitt akvarium då jag en längre tid haft planer på att göra mig av med det. Tiden för mig räcker inte riktigt till, samt funderingar på flytt. Akvariet är på 110 liter med måtten 80x40x35 (Längd, höjd, djup) Pump: Aquael Turbo 650 innerfilter, alla grejer finns till pumpen utom original skumfiltret som blev dåligt så jag använder ett runt vitt filter som funkar bra. Liten vanlig termometer med sugkopp Algmagnet Enda djuren som finns i är ett gäng äppelsnäckor som är blå, lila och gula. En bit mangrove-rot finns i karet, ca 20-30 cm lång och runt 5-10 cm bred. OBS! Övriga grejer som finns med på bild som jag inte nämnt i annonsen medföljer ej! Så ALLT för 1300 kr! Vid mer frågor så skicka mail eller ring 0730859969. Akvariet finns 2,5 mil norr om Ludvika i Dalarna för avhämtning. Mvh Andreas
60 liter svartsilikoniserad med heltäckande lysrörsramp ink pump, värmare, grus, inredning och rengöringslang. Nyskick. Pris: 400kr 110liter svartsilikoniserad med heltäckande lysrörsramp med inbyggd bra filtreringsystem. AQUAEL PEARL. Är igång med mycket vacker inredning och växtprakt. En del molly, platy och bottenfiskar och posthornsnäckor medföljer. Allt i mycket bra skick! Pris:750kr 220liters akvarium specialanpassad för sköldpaddor och som innehåller tre fina glada gulbukade sköldpaddor. Grus, doppvärmare, lysrörsarmatur med uv-rör och värmespotlightramp medföljer.Möbel medföljer. Allt i bra skick! Pump saknas dock. Det viktigaste är att djuren får det bra. Pris: 250kr 220liters ramakvarium lite äldre modell med bänk, grus, lysrörsarmatur, doppvärmare. Pump saknas. Pris: 250kr Vid seriöst intresse kan jag mmsa bild.
Märke Aquael. Pump/filter + doppvärmare + naturtrogen akvariebakgrund. Använt två månader. Säljes pga inköp av större akvarium. Nypris 2600 kr.
Har tappat intresse för mitt akvarium och har packat ihop det. 110 l Aquael. Det följer med värmare, pump, div prydnader, algskrapa mm Ett litet algakvarium att hänga på kanten följer också med. Finns i Kälarne 073 030 41 82
Komplett akvarium 110 liter. Aquael med tillhörande möbel. Inbyggt reningsfilter, lysramp och bakgrund. Stenar och grus följer med vid intresse. Akvariet är tömt och kan hämtas direkt vid ev. köp. Ring helst om intresse finns!