Till salu inom: ”

akvarium 54l perfekt nybörjarpaket säljes

Tidigare annonser till salu

Tjena. Måste sälja mitt akvarium54L då vi ska flytta. Det är ett komplett akvarium med filter/pump, lampa, doppvärmare, växter, specialsand och 3 neontetror. Karet är precis igångkört, och det är det som neonterorna har använts till. Ett perfekt akvarium för en nybörjare, bara att åka och välja fiskar och sen köra igång. Nypris ligger någonstans på det tredubbla, och nu slipper ni stöka med att köra igång karet dessutom.
Hej Säljer nu mitt 54L akvarium som jag haft i ca 2 år pga bristande intresse. Perfekt som nybörjarkar. Det som ingår är: Pump 2 håvar(liten samt stor) doppvärmare termometer ramp med lysrör(lysröret behöver bytas) Hävert för att byta vatten Rengöringsmagnet för att ta bort alger 1 burk fiskmat 2 dekorations stenar lite olika broschyrer samt bruksanvisningar. Det enda som behöver bytas är lysröret annars fungerar allting bra. Paketpris 400 kr prutat och klart. Endast seriösa köpare. Finns att hämta i Lindome. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Stort akvarium med måtten 150x60x60 säljes. Utöver själva kuben ingår: - Extern pump (Fluval 450 1300L/tim) - Intern filterpump (Aquael UNI Filter UV) - Intern cirkulationspump (oklart märke men bra tryck) - Back to nature- bakgrund samt bottenfast stenmodul - Lysramp med fäste för fyra lysrör - Fyra lysrör varav någon nog behöver bytas - Foderautomat (EHEIM) - Två doppvärmare (300W + 200W) - Rådasand (50kg varav 15 är oanvänd) - Ett antal rötter och inredningsstenar i olika storlekar - Håvar av olika storlek Pris: 1500 OBS! Akvariet är igång i dagsläget men lämnas så klart över urstädat. Fiskar kan ingå om så önskas. Fräscht litet akvarium, 54L. Perfekt som odlings- eller karantänakub. Det som ingår är: - Intern pump - Doppvärmare - Svart bottensten Pris: 400 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi hjälper vår dotter att sälja sitt akvarium som är perfekt även för nybörjare. Det är av märket Waterhome på 54 liter, 60x30x30cm. Vi säljer det komplett med alla tillbehör som behövs. Pump, värmare, termometer, skrapor, sug, sand, växter, dekorationer i form av en fisk, kanon och en trädgren samt diverse kemikalier. Då det är igång med en bra miljö är det bara att ta över och fortsätta direkt. Tveka inte att höra av er om det är något ni undrar. Ring, messa eller maila. /Dan
Akvarium 54l komplett med belysning, innerfilter och doppvärmare. Det medföljer även manualer, hävert/slamsug, termometer, magnetisk glasrengörare, grus, håv, vattentest, nitrovec samt div. fiskmat och växtnäring. Paketpris 500 kr