Till salu inom: ”

akvarium 20l sexkantigt säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer nu mitt akvarium på 20 liter! Bra skick och ingenting trasigt. Hade en algerätare i men nu har han flyttats till ett större pga blivit för stor. Eftersom jag hade en sån typ utav fisk så här jag inte haft pump i och har ingen aning om vart den är. Men det finns att köpa billigt. Ingår om man vill, mycket sand (svart med vit blandat), stor stock, tomtedekoration samt mat och saker för ph värdet :-) Säg ett bud :-)
Akvariet har några år på nacken, men är fortfarande tätt. Det är riktigt snyggt och passar perfekt för små fiskar eller som räkkar. Med på köpet får man algskrapa, termometer, akvariepump, akvariesten, lock och ett underlägg som är bra att ha under akvariet för att förhindra att ytan som det står på blir fuktskadad. Jag är osäker på det exakta litermåttet, men jag tror att det är ungefär 20 liter. Det är 30 cm högt och 30 cm i diameter.
Säljer dotterns sexkantiga trevliga akvarium som är precis ett år gammalt, eftersom hon går vidare till andra husdjur. Pump och filter inbyggt under locket, funkar jättebra. Ingår befintlig inredning om man vill, men inga fiskar (eventuellt några guppy-yngel). Akvariet passar bra för guppies. Ingår även mat (flera sorter!), filtermedia, slang, yngelbox. Finns en repa på glaset, och behov av rengöring, annars fint! Finns på Väster i Lund.
Xbox: Detta Xbox är ca 2,5 år gammalt. Det som följer med är två spel, en 250 gb hårddisk, och en handkontroll. Spelen är need for speed the run och Colin mcrae dirt 3. Pris: 1200 Akvarium: Det är ett sexkantigt på ca 20 liter. Perfekt för nybörjaren. Pris:150kr eller Lägg bud Ring efter kl 16:00 pga skolan. Svarar jag inte så skriv ett meddelande annars maila.
Hej! Jag säljer mitt 2 år gamla 20 liters akvarium. Det som ingår är: * Lampa i locket * Bakgrund * Svart grus * Pump * Doppvärmare Akvariet är i fint skick!