Till salu inom: ”

akvarium 120l säljes

Tidigare annonser till salu

Hej säljer nu mitt akvarium pga förlorat intresse! Akvariet är på 120l och är i fint skick med möbel. Som ni ser på bilden är karet igång idag, så det har inte torkat eller något sådant. Det finns ju en del tillbehör också: *Back to nature bakgrund (liten bild) jag har inte satt i dom själv eftersom jag tänkte gjort det när jag flyttat! *20kg grus svart/vit (se bilden) *Värmare, pump, Vit sten kalk?, ektozon, aquasafe, div foder, håvar, aquavital multitest. m.m. Fiskar kan ingå om ni vill annars har jag en som kan ta dom! Detta vill jag ha 1200kr för men BVSA pga flytten!!
Jag vill sälja mitt snygga, stilrena akvarium som är lättskött med smidiga luckor för matning och underhåll. Hela taket med luckor och lysrör går att lyfta av så att du kan arbeta med fiskarna. Pump, filter och doppvärmare döljs av ett hölje i akvariets inre högra hörn. Akvariet vilar på ett praktiskt skåp, men dessa går att separera. Modell: Juwel Lido 120 svart Storlek: 120 liter Mått: 61 x 41 x 131 cm Denna begagnade, men väl fungerande utrustning ingår: * Två lysrör * Pump * Doppvärmare * Håv och algskrapa Med detta kommer du igång snabbt. Filtermaterial saknas, men köps i djuraffär.
Mycket fint och välvårdat Juwel Akvarium i mörkt och stilrent trä. Akvariet är cirka 3år gammalt. Pump och värmare är inmonterat i akvariet. De tillbehör som följer med utöver akvariet är följande: - Reservpump - Doppvärmare - Nästan 1000ml foder + liten burk med grönfoder. - Mattablett för 14 dagar (bra om man reser bort) - Håv - Bottensugare - Kolstenar samt vanliga stenar - Fönsterskrapa + borste - 15-20 kg gråsvart grus Nypriset på allt detta ligger omkring 6000kr. Mitt pris är 1900, men vid en snabb affär så kan vi självklart diskutera priset. Vid frågor är det bara att maila eller ringa. // Kim
Säljer nu vårt akvarium då det inte är i bruk och tar upp lite för mycket plats. Akvariumet är i gott skick, av/på knappen till lyset har krånglat lite vet dock inte vad det beror på. Kanske så enkelt att lysröret bara behöver bytas ut. Alla tillbehör (pump, värmare,svart och blå sand m.m) medföljer. Även bordet som akvariumet står på om så önskas. Akvariet har måtten; 80x34,5x40 Hör av er om ni har fler frågor
Säljer nu 2 st Gulbukade Vattensköldpaddor, inköpta på Bromma Zoomarknad i November 2012. Fina och trevliga sköldpaddor, allt funkar som det ska. Jag har även ett Akvarium på 120 liter, men detta är snart för litet för dem och belysningen krånglar. Har du inget klart kan du få med detta för en billig peng. Jag kan skicka med en del frysfoder samt "vanligt" foder i den mån jag har kvar. Hör gärna av dig om du har några frågor.