Till salu inom: ”

akvarierot akvarium rot säljes

Tidigare annonser till salu

Nu är det dags att bli av med akvarium med mera. Det som finns kvar samt som MÅSTE bort inom 1 vecka är följande: 400 liters akvarium med måtten 160x50x50cm. Gammalt, repigt och kantstött. Det håller dock tätt! Prisidé: 50:- 180 liters akvarium (den på bild) med måtten 80x50x47cm. Säljes tillsammans med tillhörande bänk i mdf samt; innerfilter LifeTech 1100liter/timme. Doppvärmare, grus lysramp, täckglas. Prisidé: 400:- 1 STOR rot på 118 cm. (bild finns vid intresse). Nypris på CrtZoo-1599:- Prisidé: 500:- 1 stycken BlackGhost (knifefish) ca 20 cm. Har haft den sen den var ca 2 cm. Prisidé: 250:- Innerfilter Fluval4 plus = 1000liter/timme. Prisidé: 150:-. Samtliga saker ses samt hämtas i Nynäshamn. Vid köp av flera saker sänks priset. Paketpris FÖR ALLT 900:-.
Säljer nu min rot på cirka 160x65 cm. Vikt 25 kg. Nyss upptagen ur akvarier, så den sjunker fortfarande. 1000:- Säljer också mitt akvarium med måtten 70x40x55 cm (lxbxh) Är ganska ovanliga mått, men är otroligt fint. Var nytt när jag köpte det, och är endast använt en månad av mig. Så inga repor. Det har en svartmålad baksida. Vit sand, pump (eheim) och lysramp medföljer. 900:- Säljes tillsammans eller separat. Mejla, ring eller smsa.
Akvarierot mycket fin rot för ditt akvarium stor ca 110cm lång(går förstås att såga till mindre storlek) Hade tänkt ett vrakpris på 500 men kom med ett bud! Finns på Odenplan I Stockholm Skicka mig ett mail med ditt namn, telefonnummer så hör jag av mig för en smidig affär Mvh Björn
Jag har köpt ett akvarium med en massa (ja, för mycket enligt min smak) dekoration. Jag har inrett mitt akvarium med en del, men har en del över och ska sälja dem. Bild 1. En stor rot i Mangroveträd Höjd ca. 44cm och bredd ca. 35cm Mkt fin med lite hålor och fina skåror, perfekta ställen att placera växter på eller att bara ha den som ren dekoration. Kan has stående eller liggande. Pris:250kr. Bild 2. Ännu en stor rot från Mangroveträd Höjd ca. 48cm och bredd ca. 27cm Denna har också många fina hål och skåror och passar även den bra att låta växter växa på, denna är lite mindre platskrävande än den på bild 1. Pris: 200kr. Bild 3. En hel 10 liters spann full med vackra dekorationsstenar 47st. De blir lite mörkare i vattnet, men är mer mot den grå färgen, sort okänd för mig. Själva har jag gjort ett stenröse i ett hörn för ynglen att gömma sig i. Pris: 200kr. inkl. spannen de ligger i. Både rötterna och stenen finns i mitt akvarium om ni vill se dem i vattnet, jag har INTE gjort rent vare sig rötter eller sten efter köpet, men stenen är helt "ren", rötterna däremot har lite grus och växtdelar på sig. Men köparen bör ju ändå tvätta av dem och hälla kokande vatten på dem (efter vad jag har blivit informerad om, jag är dock nybörjare:) Jag vet att rötter och sten till akvarium är svindyra, så inga skambud tack. Skulle ni vilja köpa 2 saker eller alla tre "objekten" så går priset självklart att diskutera. Jag föredrar att ni ringer, men mejl är ok också, dock kommer den som ringer få svar först. Tags: Rot, rötter, mangrove, mangroverot, mangroverötter, dekorationsrot, dekorationsrötter, akvarierot, akvarierötter, sten akvariesten, dekorationssten.
Akvarierot - Akvarium rot