Till salu inom: ”

akvariepump rena säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! jag hitta lite saker i en garderob som min förra kärring glömde ta med sig!. En stor akvariepump 984liter i timmen. en tetrawisper, va det nu är för nått??. en Rena 101, någon sorts reningmaskin?? en liten akvariumvärmare, två fisk BB, en vatten temp. mätare, lite stenar, en tunna med hål i och en dödskalle. Det ligger även en rengöringspinne med tre olika grejer man kan städa med, en sorts tygsak som man tar i hörnerna med och en som man tar mitt på glaset. Sen fanns det en plåtskrapa som man kunde montera på pinnen. Det följer även med 6 små böcker om hur man sköter om dom små liven!. Ja vad ska man då begära för dessa sakerna??.. Ja du, ring eller skicka ett mail och säg vad du vill ge så kan du hämta grejerna. Obs! allt säljs ihopa och det skickas ikke!..
Reningsverk till akvarium i nyskick med alla tillbehör + extra motor pumpar 1350l/h,lagom till akvarium mellan 250-600 liter.
Är intresserad av att köpa en akvariepump typ Rena Air 300 eller större. Är även ute efter en kylskåpskompressor. Mvh/Pierre
Akvariepump Rena filstar. 8 l. Mycket gott skick
Akvariepump Rena Filstar