Till salu inom: ”

akvariemöbel säljes

Tidigare annonser till salu

Ett akvarium på bänk är nu till salu. Väldigt snyggt som möbel och kan fungera som en liten rumsavdelare. Det är ett akvarium på ca 300 liter som står uppe på en svart bänk som har två skåp på sidorna samt hyllor i mitten. Lysramp upptill. Har tyvärr ingen bild på akvariumet. Måtten därimot på akvariumet är, Djup:50cm, Bredd:125cm, Höjd:50. Och från själva golvet till rampen är det :132cm. Priset är 1500kr men vi snabb affär så får du det för 1000kr, då är det prutat och klart!
Säljer mitt 8 kantiga akvarium pga flytt till mindre lägenhet. Med akvariet följer en STOR burk mat som är mer än halv full, en påse med algätar mat som är ungefär halvfull, en doppvärmare som är inte mer än ett år gammal, en pump, en stor hink med sten/grus i olika storlekar och färger, en håv, en liten magnet grej som sitter på rutan på akvariet som man tvättar rutorna med, diverse plastväxter i skiftande skick och till sist en akvariemöbel med förvaringsutrymme! Akvariet kan hämtas i Tingsryds området, Växjö området eller Karlskrona området.
Stort akvarie på bänk, svart. 2 skåp och ett tomt utrymme i mitten med ett hyllplan. Lysrörs ramp ingår. Väldigt snyggt och i mkt fint skick. Många möjligheter med det. Snyggt som även som rumsavdelare. Mått - Höjd: 130cm med skåp, akvarie och ramp. Bredd: 125 - 130 cm. Djup: 50 cm. Ca:300 L. Säljes superbilligt vid snabb affär. Tänkt pris 1500:- men du får det vid snabb affär för endast 500:-! Först till kvarn gäller! Finns i Bjärtrå.
Akvarie med tillhörande möbel säljes för 150 kr. Akvariet har fungerat fint när jag har haft igång det men det har stått något år nu och skulle eventuellt behövas silikonas om. Möbeln behövs målas om (som syns på bilden) men är stabil. Både akvariet och möbeln har en hel del småskavanker (därav priset), men fungerar fint. Hämtas i Borås. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
180 liters akvariemöbel med inbyggd "bergvägg" med lite hålor och grottor i, säljes med fungerande pump och doppvärmare. Sand och lite växter kan fås på köpet om så önskas. liten bit list längst ner på möbeln saknas, den stora listbiten direkt under akvariet finns och ska limmas på igen :) endast för avhämtning Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.