Till salu inom: ”

akvariefiskar arter bilder säljes

Tidigare annonser till salu

har två Glyptoperichthys gibbiceps malar till salu ca 15-20cm långa. köpta för 95kr och dem var 7cm långa då. på grund att dem blivit för stora för mitt 200l akvarium dessa malar ska hållas helst i 600l akvarium med 200cm långt. detta visst jag inte om när jag köpte dem, och affären informerade mig inte häller om det bilden är inte den samma som den i annonsen men av samma art. endast hämtas priset är 80kr/styck..
Hobbyodlade akvariefiskar lämpliga för sällskapsakvariet, alla egenodlade här i Göteborg och i absolut bästa kondition. Inga kärl behöver tagas med du hämtar snabbt dina fiskar omsorgsfullt förpackade. 5 st Svart Fantomtetra 50.- 10 st Neontetra 50.- 5 st Röd Platy 50.- 10 st Glödbandstetra 75-. 10 st Kardinalfisk 50-. 5 st Galaxy 50.-(Bilden) 5 st Metallpansarmal 50.- Svar endast på Tel. 0762-475823 dagligen 08.00-20.00. Kolla upp vilka fiskar du vill ha i ditt akvarium och ring och beställ helst dagen före eller senast kl. 12.00 dagen du vill hämta fiskarna. Kan avhämtas måndag till fredag. Fredagar även iKungsbacka och Frillesås. Tveka inte att höra av dig jag uppdaterar annonsen om det blir förändringar, så det finns fiskar kvar även om annonsen ligger en tid tillbaka i listan.
Richters. 1996. Hårda pärmar och boken är i mycket fint skick. 208 sidor. Om akvariefiskarnas kännetecken och deras naturliga hemvist och beskrivning av varje arts behov när det gäller akvariets beskaffenhet m.m Akvariefiskarnas artrikedom är närmast ofattbar, L och dessutom är många arter så lika att man förväxlar dem. Den här boken hjälper dig att bestämma arten på olika akvariefiskar. Fler än 500 olika arter och underarter presenteras i bild i den här boken av Klaus Paysan, som är naturfotograf och erfaren akvarist. Liknande arter som är besläktade med varandra, avbildas bredvid varandra. På så sätt kan man skilja dem åt med detsamma. Två olika metoder för artbestämning används för att snabbt och säkert leda dig rätt.
Richters. 1994. 208 s. Kartonnerad. Mycket gott skick. Akvariefiskarnas artrikedom är närmast ofattbar, och dessutom är många arter så lika att man lätt förväxlar dem. Den här boken hjälper dig att bestämma arten på olika akvariefiskar. Fler än 500 olika arter och underarter presenteras i bild i den här boken av Klaus Paysan, som är naturfotograf och erfaren akvarist. Liknande arter som är besläktade med varandra, avbildas bredvid varandra. På så sätt kan man skilja dem åt med detsamma. Två olika metoder för artbestämning används för att snabbt och säkert leda dig rätt. I texterna får du information om akvariefiskarnas kännetecken och deras naturliga hemvist. Det finns också beskrivning av varje arts behov när det gäller akvarievattnets beskaffenhet, akvariets storlek och inredning samt utfodring och lämpligt sällskap. Boken är ett värdefullt uppslagsverk för alla akvarister..
Richter, 1993 Kartonnage 208s. 22x16cm, 469g. Rikt illustrerad. Mycket gott skick. ISBN 9177074661. Om akvariefiskarnas kännetecken och deras naturliga hemvist och beskrivning av varje arts behov när det gäller akvariets beskaffenhet m.m Akvariefiskarnas artrikedom är närmast ofattbar, L och dessutom är många arter så lika att man förväxlar dem. Den här boken hjälper dig att bestämma arten på olika akvariefiskar. Fler än 500 olika arter och underarter presenteras i bild i den här boken av Klaus Paysan, som är naturfotograf och erfaren akvarist. Liknande arter som är besläktade med varandra, avbildas bredvid varandra. På så sätt kan man skilja dem åt med detsamma. Två olika metoder för artbestämning används för att snabbt och säkert leda dig rätt.