Till salu inom: ”

akvarie ställ säljes

Tidigare annonser till salu

Har 3 akvarium i olika storlekar som jag nu ska sälja. 1.Ett på ca 120L, med alla tillbehör. (grus, sten, rötter, växter, fiskar, pump, värmare och belysning). Pris: 1200 :- 2.Ett på ca 25L med alla tillbehör. Ny pump och värmare! Även yngel kan medfölja. Pris 400:- 3.Ett på ca 5L med alla tillbehör. Även yngel kan medfölja. Pris: 250:- Har även en "dammsugare", yngelkassar och en svart målad byra att ställa de mindre akvarierna på. som kan skickas med. Även yngel av olika slag säljes. Paketpris för ALLT: 1650:- Ring, Mejla eller skicka sms!
Akvarium med massiv måttanpassad ek bänk. Höjd 150 cm. Höjd 60 cm. Bredd 60cm. Pump Eheim Professionel 3e även doppvärmare 300w, 4st lysrör 1år gamla.. Följer även med en Aqua Clear 50 med två st stora filter till. Finns även 2st automatiska utfodrings maskiner som man ställer klockslag på. Sitter även en måttanpassad back to nature bakgrund i akvariet. Följer även med diverse akvarie dekorationer.. Fler bilder mailas om så önskas.
Hej! Jag har ett akvarie på ca 220 l och känner att jag har tröttnat nu och vill sälja det. Det är ett komplett set med grejer, pump, växter, två lampor (då akvariet är så pass stort), ställning att ställa det på och diverse andra tillbehör. I akvariet är det ett 15-tal fiskar av olika slag varav: guldfisk Silverhaj Två malar Sen en massa andra fiskar. Har ni några frågor så tveka inte på att kontakta mig för ytterliggare information. Pris: 1500 eller bud.
Hej! Jag vill sälja mina två akvarier. Det stora akvariet är på 100L med måtten 75x38x36. Med akvariet medföljer ett ställ, lite pynt, en håv och akvariebelysning (lampan behöver bytas). 750:- Det mindre akvariet är på 30L med måtten 50x25x25. Med detta akvarie medföljer lite pynt, en håv och en pump. 150:- Om du köper båda kan du få akvarierna för 800:- Endast mindre kosmetiska fel.
Säljer våra akvarium Akvarie 54L NYTT!! endast använt i ca 3 månader. Doppvärmare, pump m.m pris 600kr Finns även en bänk som jag kan skicka med om man vill ha den att ställa akvariet på. Akvarie 200L ca 1 år gammal Doppvärmare, pump m.m... Pris 800kr Har dessutom mycket tillbehör som lavasten, sand m.m... Kan även tänka mig att byta mot ett större akvarie? kanske du behöver ett/två mindre?