Till salu inom: ”

akvarell rune j johansson säljes

Tidigare annonser till salu

Måste tyvärr sälja mitt renoveringsprojekt pga. Ändrade familjeförhållanden. Båten är en johansson o son, vet inte riktigt exakt vad typen heter, men den är från 60-talet och har förruff för två. Motorn är en b20 m dubbla förgasare komplett med backslag. Skrovet är i ok skick, överbyggnaden i övrigt behöver lite omsyn. hon har varit sjösatt de säsonger jag ägt henne. Nytt rufftak och ny duk är den största renoveringen jag gjort. Båten är i härlig mahogny. Kan med lite arbete bli en riktig pärla. Båten finns att beskåda på långholmen i stockholm
Gitte Johansson - ansvarig för avelsston och unghästar, unghästutbildare. Undervisar i avel och stuteri kommer varannan vecka och inbokad till den 16/4 kl 18.00 med att förbereda oss och hästarna för 3 årstesterna. Alla åldrar på hästarna är Välkomna. Viktigt att göra rätt från början och att hästarna tycker det är roligt! Ring, Sms eller maila vid intresse. Ni får en tid så ni slipper vänta för länge men bra om hästen är lite uppvärmd med skritt innan. Välkomna och jag bjuder på fika i sadelkammaren!
Rabén Prisma. 1 uppl. 1998. 159 s. Inbunden. Förlagets syrenlila kartonnage med ryggtitel i svart. 17,5x11,5cm. 230 gram. Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. Ur omslagstexten: Friedrich Nietzsches (1844-1900) skrift OM HISTORIENS NYTTA OCH SKADA utkom 1874. Den ingår i den serie OTIDSENLIGA BETRAKTELSER som han utgav åren 1873-1876. OM HISTORIENS NYTTA OCH SKADA är en analys av historien och historievetenskapens funktion i det moderna samhället. På vad sätt behöver människan historisk kunskap? Kan historisk kunskap vara farlig? Försämrar eller förbättrar historisk kunskap vår livskvalitet? Med oförliknelig djärvhet behandlar Nietzsche dessa frågor som för rakt in i dagens debatt. Denna nyöversättning är utförd av Alf W Johansson, som också försett boken med en inledning.
TV4 AB. Första upplagan, första tryckningen, 15000 ex uppl. 2004. 88 s. Inbunden. 30x23cm. 800 gram. Nära nyskick. Skyddsomslag finns i hyfsat skick. Har du tänkt på att du kan träffa dina barn i köket varje dag? Det har Pelle Johansson, kocken och småbarnspappan, känd från TV4:s matprogram. Det är tiden i köket med dottern Agnes som har inspirerat honom till den här boken. Boken innehåller recept för vanliga dagars helt olika förutsättningar. Från festmat och snabblagade middagar till fantastiska, klassiska husmansrätter. Kalv med canneloni, raggmunk, köttbullar på gammaldagsvis, omelett, bärgratäng och äppelknäckpaj är några av rätterna du får bekanta dig med. Gemensamt för alla recepten är att du får tips på hur ni enklast gör det tillsammans. Du får även ta del av Jesper Walderstens karaktäristiska illustrationer genom hela boken. Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur. Pelle Johansson har en gedigen erfarenhet i både utländska och svenska stjärnkök. I dag är han kökschef på restaurang Ulla Winbladh i Stockholm.
Mycket dekorativ lite större natur akvarell av Rune J Johansson, köpt på galleri för ca.20 år sedan. Signerad och numrerad HC. XIX/XXX. Proffsinramad med fin träram och passepartout. Mått: 47X58 cm. Ej solblekt, har stått mörkt, nyskick på denna. Kommer från ett djur och rökfritt hem. OBS! Priset är samma som på galleri för 20 år sedan, här kan man göra ett klipp!