Till salu inom: ”

akvarell pelle wadströmer säljes

Tidigare annonser till salu

4 Vision/TV4, 2004 Förlagsband med skyddsomslag, 87s. 29,5x22cm, 800g. Rikt färgfotoillustrerad. Mycket fint skick. ISBN 9189406540 Har du tänkt på att du kan träffa dina barn i köket varje dag? Det har Pelle Johansson, kocken och småbarnspappan, känd från TV4:s matprogram. Det är tiden i köket med dottern Agnes som har inspirerat honom till den här boken. Boken innehåller recept för vanliga dagars helt olika förutsättningar. Från festmat och snabblagade middagar till fantastiska, klassiska husmansrätter. Kalv med cannelloni, raggmunk, köttbullar på gammaldags vis, omelett, bärgratäng och äppelknäckpaj är några av rätterna du får bekanta dig med. Gemensamt för alla recepten är att du får tips på hur ni enklast gör det tillsammans. Du får även ta del av Jesper Walderstens karaktäristiska illustrationer genom hela boken. Pelle Johansson har en gedigen erfarenhet i både utländska och svenska stjärnkök. Idag är han kökschef på restaurang Ulla Winbladh i Stockholm.
Nautiska förlaget. 2006. Inbunden bok i fint, ja mycket fint skick. 376 sidor. Pelle Pettersson är Sveriges genom tiderna mest prisbelönte seglare. Han har vunnit OS-brons och OS-silver i tuffa Starbåtsklassen, fl era VM-medaljer i Soling och deltagit i America's Cup ett antal gånger. Han är också skaparen bakom Maxi-segelbåtarna, motorbåten Nimbus och Volvo P1800 - Helgonets snabba Volvo. Dessutom har han formgivit gräsklippare, motorsågar, telefonsvarare, takbox, kassaskåp, silverbestick, möbler, cigarrtändare, mopeder och motorcyklar... Biografi om kappseglaren, båtkonstruktören och industridesignern bakom Volvos klassiska sportbil, Volvo P 1800 Författaren och seglaren Bengt Jörnstedt ger oss en nyanserad bild av den blygsamma personen bakom uppfinningarna och framgångarna Boken är rikligt illustrerad,
Pelle är ca 7år gammal och mycket tillgiven på sina villkor. Nu måste han till nytt hem för att han inte trivs med den nya familjesituationen med tillökning. Med Pelle kommer en mycket bra och fin kattlåda, Royal Canin torrfoder (tyvärr pga. foder allergi måste han ha indor eller sensible av detta märke) samt leksaker och klösbräda. Bilder och film kan mailas om du bor lite längre bort och inte bara kan komma och hälsapå. Pelle måste komma till nytt hem omgående gör han inte det måste vi tyvärr åka till vet med honom.
Pelle är en liten kaninkille på 1.5 år som gillar att vara ute och leka. Han har en låda med kattsand där han uträttar sina behov = inget spån så han luktar inget och kräver lite underhåll. Pelle´s bur är han huvudsakliga hem och han har inrett (gnagt) till den som han vill ha den. Nu önskar vi ett nytt hem åt honom, någon som tycker att det är kul att pyssla med honom då han är mkt tillgiven och behöver uppmärksamhet. Han har alla sina prylar med sig vid ev flytt naturligtvis.
Akvarell av Pelle Wadströmer. Storlek 63x83 cm inkl ram. Mer information om konstnären här: www.pellewadstromer.se (fotot ger inte målningen rättvisa) 076-1423344, eller säkrast via mail Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.