Till salu inom: ”

akvarell nisse ritarn jonsson säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Vi är två st helt underbara blandrasvalpar som nu vill hitta egna livslånga,kärleksfulla och trygga hem. Vi blir av den mindre modellen. Vi är chipmärkta,vaccinerade,avmaskade samt veterinärbesiktigade (Gick igenom utan anmärkningar.) Säljes gärna till något äldre personer 50+ eller till barnfamilj med större barn. Gärna med tidigare hunderfarenhet och som vet vad valp perioden innebär. Hane- Nisse Tik - Greta Leveransklara omgående. OBS! ENDAST TILL SERIÖSA DJURVÄNNER!! Tel: 073-671 24 45
Hej! Jag är en supergo blandrasvalp vid namn Nisse som nu letar efter ett eget seriöst,kärleksfullt och livslångt hem. Gärna till något äldre personer eller till familj med lite större barn. Jag är leveransklar omgående och är självklart vaccinerad,chipmärkt,avmaskad samt veterinärbesiktigad helt utan anmärkning. Du som köper mig får gärna ha tidigare hunderfarenhet så att du är medveten om vad valp perioden innebär. PRIS. 5000:- TEL: 073-671 24 45 OBS! ENBART TILL LIVSLÅNGT OCH DJURVÄNLIGT HEM!
Hej! Jag heter Nisse och behöver nu få flytta till mitt egna hem där jag kommer att få stanna livet ut. Jag är en liten blandrasvalp som kommer att bli av den lite mindre sorten. Säljes endast till seriösa,kärleksfulla och djurvänliga personer som vet vad hund innebär! Gärna till något äldre person eller familj med lite större barn. Jag är go och glad samt väntar nu med spänning på mitt blivade livslånga hem. Leveransklar omgående och är självklart vaccinerad,avmaskad,chippad samt veterinärbesiktigad .( Gick igenom utan anmärkning.) Pris. 6500:- Tel: 073-671 24 45 ENDAST TILL DJURVÄNNER!!
Pga flytt och tidsbrist så letar mina pojkar nytt hem. Nisse ca 4år och är en mycket nyfiken liten filur. Han kräver borstning en gång i veckan. Är inte rädd för nånting men är bra på att säga till om det är något han inte vill, tex är han inte så förtjust i att bli buren. Han bits inte men sprattlar. Harry är en mer försiktig herre på ca 3,5år. Matglad så därför en aning överviktig. Han tycker inte om att bli klappad på öronen. De bor tillsammans och ska fortsätta göra det i sitt nya hem! Båda är kastrerade. Ny fin bur köpt juli-12 följer med. Grå med vitt galler 118x60x55cm. Även tre olika borstar till Nisse ingår. Du/ni som vill ge dessa pojkar ett nytt hem: *Har haft kanin tidigare *Har inga barn under 5år *Prutar inte Kontakta mig gärna för mer info Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1979, 16x28