Till salu inom: ”

akvarell jan persson södra sandby säljes

Tidigare annonser till salu

Genomgående 2:a på Backgatan i centrala SödraSandby säljes. Lägenheten ligger på 2:a våningen (av 2) med balkong som går längs hela lägenheten i söderläge. Kök och matplats med öppen planlösning som övergår i stor hall. Bostaden har minimal insyn med nyare kök och nya tapeter/färg 2010 i samtliga rum, kök/hall. Badrum i originalskick med viss uppdatering. I hyran ingår värme, kabel-TV och fri parkering, garage finns att hyra, kölista. Förråd i trapphuset, i direkt anslutning till lägenheten. Tillhör Brf Fästan som är en stark ekonomisk förening. Säljes av ägaren privat, budgivning. Vid försäljning skrivs alla papper på säljarens bank. 5 min gångväg till livsmedelsaffär, busshållplats, frisör, bank, pizzeria, bageri och kiosk. Restid med buss till Lund C: 25 min. Bra cykelväg till Dalby och Lund. Nära till Naturreservatet Skryllegården med motionsspår och skön natur. Säljaren direkt : 0738-35 73 44, Andreas eller skicka ett mail.
 Just nu söker vi fler ansvarsfulla medarbetare som ska arbeta i Södra Sandby med omnejd. I arbetsuppgifterna ingår främst städning och ibland strykning hemma hos våra kunder, viss koordinering av nycklar kan bli aktuellt. Vi ser gärna att du är flexibel och kan arbeta extra vid behov, t ex inhopp vid sjukdom. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och i privata hem. På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom serviceyrket och vårt företag. Körkort och tillgång till bil är meriterande men inget krav. Som person bör du vara:*Självständig*Ansvarsfull*Serviceinriktad*Noggrann*Flexibel Du ska tycka det är kul att städa! Det är meriterande om du har erfarenhet av att städa i privata hem eller om du arbetat inom ett serviceyrke. Tjänsten är en deltidstjänst och vi arbetar dagtid (ej helger och röda dagar).Vill du få mer information om företaget så kan du besöka vår hemsida www.hemfrid.se LönFast lön. Kollektivavtal finns. 
Någon som sett vår katt Eragon? Stor, svart och vacker, lite vitt under hakan. Eragon hör hemma i Södra Sandby uppe vid naturreservatet Måryd. Eragon försvann den 26 november, han van att vara ute men kan vara skygg för främmande människor. Kanske gömmer han sig i ett stall eller någon annanstans där han hittar värme och mat. Eragon är kastrerad, har inget halsband men är öronmärkt och chipad. Öronmärkning: 6093B Skicka mail!
Jag har ett radhus som jag skulle vilja byta mot en mindre bostad.. Radhuset är i 2 plan. Nedre plan: Hall,Vardagsrum ,kök och grovkök, (där det finns tvättmaskin och torkskåp) och toalett. Plan 2: 3 sovrum,badrum med badkar och en stor hall. Ute på baksidan finns en uteplats,samt ett förråd på tomten. Till radhuset finns också garage och parkerings plats. Radhuset ligger 2 minuters gångväg ifrån centrum Kallhyra.Hyran är 6000. Jag hyr det nu av ägaren som äger radhuset.Så du får givetvis ett förstahands kontrakt. Vad jag söker: Behöver 3 RoK el en stor 2:a I Dalby , Lund,Staffanstorp, Veberöd el Södra Sandby Gärna uteplats.
Vi byter ut konst på väggaran pga renovering. Liten vacker akvarell av Jan Persson, SödraSandby. 35X25. 2009.