Till salu inom: ”

akvarell h olivet säljes

Tidigare annonser till salu

ICA bokförlag 1997. 112 s. Inbunden i dekorerat pappband och i nyskick. Överdådigt rikt och vackert illustrerad i färg och med en tilltalande layout. Vikt 460 g. Format 18,5 x 26,5 cm. Porto 45:- (rabatterat, istf 56:-). Här får du steg för steg lära dig att måla akvarell. Här ges en översikt över material och redskap, som penslar, akvarellpapper och akvarellfärger. Du får lära dig olika akvarelltekniker och upptäcka akvarellens möjligheter när det gäller former och bildspråk. Du får studera färger och färgblandningar, allt följt av praktiska övningar. Goda råd om bildkomposition, målning av stilleben och landskap ges. Även akvarellmåleriets historia ingår. EN BOK I PRESENTSKICK!
Steg för steg i stigande svårighetsgrad visas hur en akvarellmålning växer fram, från komposition till färglära och strukturer. Mycket pedagogisk. Mycket välbevarat och fint skick. Richters Förlag, i samarbete med Royal Academy of Arts, 1995. 1.svenska utgåva. 72 s. Rikligt illustrerad, mestadels i färg. Förlagsband med omslagsbild i färg. 4:o. 285x225x15 mm. 560 g. Foto: Andy Crawford. Faktagranskning: Gunilla Kallrén. Engelsk originaltitel: Watercolour still-life. Översättning Birgitta Willén. I Akvarell stilleben presenteras olika projekt i stigande svårighetsgrad. Steg för steg får du följa hur en målning växer fram, från att sätta samman kompositionerna till att lära dig hur färgerna utnyttjas och strukturerna byggs upp.
Richters i samarbete med Royal Academy of Arts. 1:a svenska uppl. 1995. 72 s. Inbunden. Förlagets illustrerade pappband ("kartonerad"). Skadade (tilltryckta) hörn nedtill på pärmen. Bokens inlaga är i gott skick. Vissa tider på året är det svårt att måla utomhus p g a vädret, då är stillebenmåleri inomhus ett utmärkt alternativ. Akvarell har etablerat sig som det naturliga mediet för stilleben måleri på grund av sina rena färgtoner och sin direkthet. Här är boken som hjälper såväl dig som är novis att börja måla, som dig som är mer erfaren att utveckla din teknik. Olika projekt presenteras i stigande svårighetsgrad och du får följa hur en målning växer fram. Genom att du snabbt utvecklas i ditt skapande får du inspiration till att ta dig an allt svårare tekniker.
Richters i samarbete med Royal Academy of Arts. 1:a svenska uppl. 1993. 72 s. Inbunden. Förlagets illustrerade pappband ("kartonerad"). Skadade (tilltryckta) hörn nedtill på pärmen. Bokens inlaga är i gott skick. Akvarell är en av de populäraste målnings teknikerna. Det är enkelt att ha med sig och man kan böja arbeta utan att lägga alltför mycket tid på förberedelser. Här får du veta allt om material och tekniker, om färger, penslar, inramning m.m. Olika projekt presenteras i stigande svårighetsgrad och du får följa hur en målning växer fram. Genom att du snabbt utvecklas i ditt skapande får du inspiration till att ta dig an allt svårare tekniker.
ICA-förlaget. 1 uppl. 2011. 128 s. Inbunden. 590 gram. Nyskick. Flera ex finns i lager. Akvarellmåleriet handlar om att släppa loss fantasin och att våga experimentera. Tekniken styrs mycket av vattnets flöde och pigmentkornens egenskaper. Därför går det aldrig att exakt förutse hur resultatet kommer att bli. Men även om det till stor del är slumpen som avgör om det blir en lyckad akvarell finns det en hel del praktiska tips som underlättar din väg att nå dit. I boken Akvarell får du lära dig hur du på ett enkelt sätt skapar himlar, får fram figurer, målar äpplen och mycket mer som inspiration till fortsatt eget arbete. Förhoppningen är att du genom nya kreativa insikter ska upptäcka den stora glädjen i att måla akvarell.