Till salu inom: ”

akut omplacering hund skåne säljes

Tidigare annonser till salu

Pga stor osämja mellan våra två katter har vi fattat beslutet att omplacera vår unga katt. Det är ordentliga slagsmål varje dag och ingen av katterna mår bra som det är nu. Schabo är en otroligt trevlig och social katt, sitter alltid med i soffan och spinner bara man tittar på honom! Han älskar människor och kommer bra överrens med vår hund, men vi föredrar om han blir ensam som katt på sitt nya ställe. Han är okastrerad, men har aldrig kissat annat än på lådan. Han tycker inte alls om att vara utomhus så lägenhetsboende är inget hinder. Han kommer att få med sig sin transportbur och kattoa. Ring vid frågor och intresse, Mats & Elisabet: 0702-66 90 16 0730-426 456 044-140 69 00 Det är inte först till kvarn som gäller, vi vill hitta ett hem som kommer passa där han får stanna resten av livet!
Hej, vi måste sälja vår lilla blandras tik Chicka. Hon är troligtvis blandras mellan en pincher och en sorts terrier. Hon är ett år och full av energi. Hon älskar att också att kela. Hon kan olika kommandon som sitt, ligg, tass, skall och kan gå löst och kommer vid inkallning men hon kan säkert lära sig mer. Om man har mer tid. Hon är katt och barn van och van vid klo klippning, bilåkning och att bada. Hemmet är viktigare än priset ! Mejla för mer info!! Mvh
Måste hitta ett nytt hem omgående eftersom Mysan inte trivs hos oss. Vi har haft henne på prov 4 veckor men vill varken va med oss eller va kompis med de andra djuren. Hon skulle nog passa bäst på landet eller hos någon äldre utan andra djur eller åtminstonde utan hund.Hör av er för mer information via mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
"Shojgu" En hane på 9 månader. Omplaceras då modern i familjen drabbats av allergi. Omplaceringen är AKUT! Han skulle behöva hitta ett nytt hem innan fredag v.21!!! Helst redan idag! Blandning mellan labbe och border collie En fullt normal hund i denna ålder. Bor tillsammans med katter idag. Chippad & vaccinerad. Veterinärbesiktigad i höstas då han föddes. Hör av er snarast om ni kan tänka er att hjälpa honom!Mer information
jag måste med sorg i hjärtat hitta ett nytt hem åt vår underbara hunden som är 4 år. Då hon inte går ihop med katten och tyvärr har problem med acceptans av andra hundar. Jag tyvärr inte kan ge henne den stimulans och uppmärksamhet hon behöver. Hör av dig för mer information.