Till salu inom: ”

akut omplacering 1.5 årig canaan dog tik säljes

Tidigare annonser till salu

Vi funderar på att omplacera vår fina Canaan dog tik pga att hon inte kommer överens med våra små hundar och katter. Hon är mycket tillgiven mot folk hon känner men är reserverad mot främmande. Vi kommer endast att omplacera henne till absolut rätt hem, hon ska inte bli någon "vandringspokal". Gärna till någon som har erfarenhet av rasen eller av liknande raser. Hör gärna av er om ni tror att ni har ett bra hem till henne, kanske till avelsintresserad? Priset är inte det viktigaste, det viktigaste är att hon får det bra.
Hej Då vår son drabbats av pälsdjursallergi måste vi hitta ett nytt hem åt vår kära tik Chilli. Hon är tillgiven, lekfull och gosig, och vi kommer att sakna henne jättemycket. Chilli älskar att leka med andra hundar. Hon trivs bäst om hon får bo nära naturen, då kan hon ligga ute i timmar och spana. Hon brukar följa med oss när vi plockar svamp i skogen och springer inte bort även om hon går utan koppel. Canaan Dog kallas även Kanaan hund på svenska. Det är en urhund och en spets. Det är intelligenta och försiktiga hundar med stark vaktinstinkt.
Chihuahuablandis Omplacering Akut! Tik på 10 månader, mest Chihuahua men ngn % Chinese Crested Dog / Papillon. Liten (vikt ca 2,5 3 kg) pigg och glad! Älskar barn och är en riktig mystjej! Ganska pälsad, beigefärgad. Hon är dock lite reserverad för nya msk, vissa miljöer ute och ngt osäker vid hundmöten så hon behöver lite stöd och hjälp/träning i vissa beteenden - dock ingen problemhund på något vis! Omplaceras pga dels hälsoskäl samt ändrad vardag - och svårt att hinna med två hundar (mamman till denna tiken finns att se/träffa i hemmet. Jättetrevlig!) Reg i JBV.
Hej! Måste med stor sorg i hjärtat tyvärr omplacera min hund. Moss som han heter fyllde tre år i december och är en blandning mellan schäfer, rottweiler, dobberman, berner senner, amstaff, pittbull och corne conso om jag minns rätt. Han har en enorm energi och livsglädje och älskar att leka med såväl barn som katter. Dock ej andra hanhundar då han ej är kastrerad. Pga sjukdom och ändrade familjeförhållanden är en omplacering ganska akut. Ser dock gärna att han kommer till ett hem där man har lite erfarenhet och mycke tid, energi och kärlek att ge honom då han är väldigt sällskaplig. Ring gärna eftermiddagar, kollar sällan mailen. Priset är diskutabelt, ett bra varaktigt hem är viktigare.
Vi måste tyvärr omplacera vår hund, Atlas, som är en 3 årig Amstaff hane. Han omplaceras pga vi ska flytta ut ur landet och kan inte ta med honom. Han är en väldigt snäll hund, med mycket energi och glädje. Han förstår: Sitt, Ligg, Tass och även Gå lägg dig, när det är sovdags :) Han kan vara lite jobbig vid promenader, då han vill leda dig fram. Så det krävs en stadig hand för att gå ut med kära Atlas. Du måste vara alert vid möten med andra hundar, då han är väldigt överbeskyddande mot sina ägare. Han är jätte snäll mot barn. Du som ägare ska kunna ge honom den kärlek och trygghet han behöver. Vi börjar med mail kontakt.