Till salu inom: ”

akut katthem kattungar säljes

Tidigare annonser till salu

Vi är flera kattungar som nu är över 12veckor och vill ha egna kärleksfulla hem som ger oss god mat, vård om vi behöver och en varm famn att krypa upp i. Vi bor nu i jourhem i väntan på permanenta hem.Platserna behövs för våra kompisar som fortfarande går hungriga och fryser ute.Nu närmar sig vintern och alla kattkommando syds katthem och jourhem är överfulla. Vill du göra en insats för oss utsatta katter som inte är värda mkt i mångas ögon men vi kommer absolut inte göra er besvikna. Kattkommando syd är också i stort behov av jourhem som kan ställa upp när vi får in akuta fall som snarast måste in för att få vård och tak över huvudet. Maila eller ring vår räddare och berätta vad ni kan erbjuda oss. Vi finns i olika jourhem i skåne.Malmö, Lund, Landskrona, Höör, Asmundtorp, Billesholm & Helsingborg KKS tar ut en förmedlingsavgift för att täcka våra utgifter och kunna hjälpa fler. 400kr kattungar som ännu inte vaccinerats 700kr vaccinerade kattungar 800kr vuxna katter som kastrerats,id märkts och vaccinerats.
Vi har startat en förening som heter Akut Katthem i Hultsfred. Vi har gått över till att bara ta hand om kattungar. Vi tar ej emot kattungar som är över 3månader. Hitta er vän för livet här hos oss! Gå in på vår hemsida www.akutkatthem.n.nu eller ring oss. Vi säljer inte kattungar som är under 12v. Om din katt väntar kattungar och ni inte har tid att föda upp dom kan ni komma med er katt till oss. När kattungarna är 12v gamla får dom ett nytt hem och kattmamman får åka hem till sin ägare igen. Är det kanske så att kattmamman har dött eller inte bryr sig om sina ungar, så kan vi hjälpa er genom att föda upp katterna på nappflaska. Ring eller skicka oss ett mail.
Hejsan alla djurvänner! Vi på Akut Katthem har nu 7st kattungar som börjar smått leta efter nytt hem. Kattungarna är uppföda på modersmjölersättning och Royal Canin. Kattungarna är från 3 olika kullar, igen kattunge kommer lämna hemmet förän dom är minst 12 veckor gamla. Kattungarna kommer vara avmaskade innan dom flyttar. En kattunge hos oss kostar 500kr, ni betalar 300kr när ni tingar en kattunge (kontrakts kommer skrivas), återbetalas ej vid ångrat köp och resterande belopp vid hämtning. För mer info och bilder på alla kattungar finns på våran hemsida. www.akutkatthem.n.nu eller ring oss 076-4469053 Vi svarar på mail. Obs!! Går ej att tinga katt via mail. Hitta er vän för livet hos oss. Tänk på att en katt kan leva i över 20år. Vi säljer INTE katter som sommarkatter!!!
Vi på Akut Katthem har nu kattungar som börjar smått leta efter nytt hem. Kattungarna är uppföda på modersmjölersättning, Royal Canin, Imas och Friskies. Kattungarna är olika gamla, igen kattunge kommer lämna hemmet förän dom är minst 12 veckor gamla. Kattungarna kommer vara avmaskade innan dom flyttar. En kattunge hos oss kostar 500kr, ni betalar 300kr när ni tingar en kattunge (kontrakts kommer skrivas), återbetalas ej vid ångrat köp och resterande belopp vid hämtning. För mer info och bilder på alla kattungar finns på våran hemsida. www.akutkatthem.n.nu eller ring oss 076-4469053 Vi svarar på mail. Obs!! Går ej att tinga katt via mail. Hitta er vän för livet hos oss. Tänk på att en katt kan leva i över 20år. Vi säljer INTE katter som sommarkatter!!!
Akut Katthem ska nu under en längre tid ta en paus pga tillökning i familjen. Vi kan därför inte driva Akut Katthem mer. Vi på Akut Katthem behöver er hjälp med att få alla våra katter sålda så fort som möjligt. Fina ERBJUDANDEN! En vuxen katt 100kr En kattunge 500kr eller 2st 800kr Vi har 2 vuxna katter och 3 kattungar kvar. För bilder och info om katterna besök vår hemsida. www.akutkatthem.n.nu Snälla ring. 076-4469053