Till salu inom: ”

akut bilverkstad säljes

Tidigare annonser till salu

En rikligt utrustat passat tdi Highline till salu! - Diesel - Avtagbar dragkrok - Anti-spin/Anti-sladd/ABS - ECC/Klimatanl. - Xenon, Radio, Elhissar, Elspeglar - Farthållare - Fjärrstyrt c-lås - LM-fälgar - Rails - 6-vxl manuell - Beige Skinn/mocka klädsel - Sommar och vinterdäck på aluminiumfälgar - Regnsensor - m.m m.m Det låter lite vovov från vänster framhjul förmodligen ett hjullager som behöver bytas framöver men inget akut. Någon gång har tempmätaren åkt ner och enligt bilverkstad var det bara glappkontakt i en givare. Bilen har ju gått 24500 mil så några repor finns i lacken. Pga ovan nämnda fel är priset redan nedsatt (Billigaste dieseln i värmland)! Nya fina baklyktor medföljer. Jag har haft den i 5 år och den går kanonbra i motor aldrig några sådana problem! Olja och filter bytt varje år.
Vi utför allt på bilar och maskiner Tex grundservice 1250kr ink allt Hjulskifte 200kr Polering 2500kr ink invändigt billig löpande debitering Alla nödvändiga reparationer Däckbyten samt försäljning av nya däck Service och reparation av mindre Entreprenad- grönyte- samt sopmaskiner Erfoderliga garantier lämnas på samtliga jobb Vi hämtar och lämnar era fordon och maskiner samt kan reparera akut och utanför kontorstid. En allsidig och billig men bra bilverkstad Vi finns i Tallboda, Linköping, i Brokinds Plåtslageris gula byggnad på Långängsvägen 6 Välkomna hälsar Joakim och Mazin med personal!
Utför bilelektriska samt reparation och service på bilar,fordon samt släp. Har 4 tons fyrpelarlyft samt diagnosutrustning för 40 talet bilmodeller samt däckmaskiner. Jag finns i Tärnsjö. Men kan även komma hem till er för att läsa av tex motorlampa,airbaglampa,abslampa,släcka servicelampan etc. pris från 350kr. Bilar kan hämtas/lämnas med biltrailer. Biltransport,biltrailer uthyres,ombesörjes. Välkommen med er förfrågan. Maila i första hand. Vid akuta ärenden ring! Även kvällar och helger. Bildiagnostik,obdläsning.
Vi utför reparations- och servicetjänster på de flesta bilmärken. Specialisering: -bilmekaniker -dieselservice -bilplåtslagare -autolack -airbrush -xenon HID -tuning delar -däckbyte (4 däck- 400kr) Renovering av: - motor -växellåda -drivssystem Reperation och byte av avgassystem Löpande service och akuta reperationer. Vi använder endast reservdelar av hög kvalitét. Behöver du snabbt hjälp? besök oss på: Högastensgatan 16 i Helsingborg LÅGA PRISER!
FFK Öresund söker verkligt medkännande kattvänner som vill hjälpa de kraftigt vanvårdade katterna Liw och Lewa att få i alla fall några goda år och ett liv som dessa underbara kattindivider så innerligt väl förtjänar! Bakgrund: FFK Öresund har äntligen lyckats få loss de vanskötta katterna Liw och Lewa från deras gamla "hem". Katterna har sedan födseln levt i bedrövlig misär i en smutsig, mörk och trång bilverkstad. Katterna var i mycket dålig kondition bl. a. på grund av näringsbrist, inälvsparasiter och ohyra. Katterna har nu blivit behandlade och varit hos veterinär och med bra foder och bästa omvårdnad ska de kunna återhämta sig fint, men just nu liknar de mest mycket "tuffsiga", vanvårdade skelett. Katterna: Liw och Lewa är två huskattshonor, ca. 8 år gamla, Liw är vit/blå och Lewa blå med vita tecken. De små fröknarna är mycket snälla, keliga och spinner så fort de blir klappade och båda ser liksom yrvakna ut som om de inte riktigt förstår (eller tror sina ögon) att livet kan vara så behagligt! I verkstaden lever ännu en grupp katter som FFK Öresund arbetar för. Alla är honor, små och feminina katter, i varierande kondition, ålder och med skiftande färg/ teckning. Till dessa katter söker vi också akut nya, goda hem och det är verkligen bråttom. De nya hemmen: FFK Öresund söker lugna, trygga kattvänner med hjärtat på rätta stället och med massor av tålamod, värme och god mat. i de nya hemmen ska det finnas möjlighet till utgång om katterna, efter en tillvärjningsperiod, så önskar. Dessa katter är för dem som vill göra en riktig och viktig insats för djur i nöd som f.n. lever på lånad tid. FFK Öresund bistår med råd och stöd allt efter de nya hemmens önskemål och behov. För mer info om Liw och Lewa och de andra verkstadskatterna varmt välkomna att ringa FFK Öresund, Pia 0707 131927 (tacksam för svar endast per tele. mail besvaras ej) och dröj nu inte, det finns ingen tid att förlora! RING!