Till salu inom: ”

akustisk gitarr fender cameron säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer nu ett fint paket i mycket bra skick, som nytt och sällan spelat på. Jag har köpt alla delarna nya i butik. - Halvakustisk Gitarr. FENDER "Cameron" snygg gitarr med smal hals som påminner om elgitarr grepp och FENDERS klassiska strata huvud. Fishman Classic 4 pickupsystem. Mycket fint ljud i denna gitarren. (nypris: 7900:-) PRIS: 4200:- -Akustisk Gitarrförstärkare. Laney "LA30C" 30 watt output, två separata kanaler. Den akustiska kanalen är utrustad med aktiv och passiv ingång, volym, bas, parametrisk middle och diskant. Kanal 2 har XLR mikingång, tape/ CD-ingång och individuell volym. LA30C har även reverb och chorus, insertjack och lineout för att kunna länkas ihop med t.ex. ytterligare en LA30 för äkta stereo-chorus. Högtalaren är specialdesignad. En coaxial 8 ger denna combo ett fint ljud. (nypris:2000:-) PRIS:1100:- -Effektpedal BOSS SD1 Super Overdrive Dist (nypris: 500:-) PRIS: 250:- -Kablar Horizon mfl. PRIS: 100:- -Gitarrställ PRIS: 300:- PAKETPRIS: OBS! 5500:-
Hej! Säljer nu min akustiska gitarr med mick, en Fender "Cameron", med förstärkare av märket Peavey, modell Bandit 112. Gitarren är välvårdad, mycket skön att spela på och den har ett bra ljud. Enda skråman är ett litet jack på huvudet. Gitarren har en smal hals och låda men har ändå mycket att ge när man spelar utan förstärkare. Jag är enda ägaren till den då jag köpte gitarren -04 på Allmusikverkstan i Skövde. Mitt pris: 4000 kr. Förstärkaren köpte jag på Musikbörsen i Jönköping -06. Till den är jag också enda ägaren. Det är en förstärkare som kan användas för ett brett val av musikstilar och har en effekt på 80 watt. Den är sparsamt använd och är i nästintill nyskick! Nypris: 4590 kr. Mitt pris: 2500 kr. Instruktionsbok, sladd (199 kr), axelrem (99 kr) ingår! 6200 kr för hela kalaset! Hör gärna av dig om du undrar något!
Säljer min välvårdade Fender Cameron som är en kanonfin gitarr som även spelar kanonfint med ett varmt och fylligt ljud. Solid topp. Integrerad Classic 4 by Fishman preamp/mick så man kan koppla in den till förstärkare. Cutaway så man kommer åt även de högre banden. "Strata"-huvud som ger en speciell design för en akustisk gitarr. Case av gigbag-typ ingår. Gitarren tillverkas inte längre men nypris låg på runt 7-8 tusen. Gitarren känns liten och smidig och strängarna har "low action" så den är väldigt lättspelad. Precis iordninggjord (oljad och nya strängar). Ring eller maila vid intresse eller för mer info.
Fender Cameron pris: 2000:- (nypris 8000:-) Akustisk med elektronik, fungerar som den ska. Stränghöjden har jag sänkt så den är skön att spela på. Tacoma DMSC pris: 2000:- (nypris 12000:-) Riktigt grym akustisk gitarr med ett jäkla gött ljud. Tyvärr har det blivit två små sprickor i trät därav det låga priset. Jackson DK2 pris: 3000:- (nypris 6700:-) Elgitarr som inte längre används så mycket. Annars är den skön att lira på.
Stålsträngad akustisk Fender-gitarr av modellen Cameron säljes. Gitarren är i mycket gott skick, inköpt 2003 för 3750. Säljer den nu för 1750. I övrigt är den väldigt lättspelad, typisk Fender hals, fishman classic 4 pickup. Säljer den pga nyinköp.