Till salu inom: ”

akustisk gitarr amada säljes

Tidigare annonser till salu

Fin gitarr som bara står i ett hörn och surar, vill komma i händerna på ngn som spelar på den. Classic Guitar "Amada" size 4/4 6-strängar, nylon. Fodral medföljer. Inköpt på Förstärkardoktorn. Nypris 1298:- + fodral. En liten skada, se bild. Men obetydlig. Nu 500 kr för paketet. Finns vid Fridhemsplan. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en nylonsträngad akustisk gitarr av märket Amada. Gitarren är i mycket fin kvalité och knappt använd (inköptes för gitarrlektioner som aldrig blev av) Gitarren är köpt på musikbörsen i Kristianstad. Det är en liten, nätt gitarr, och med nylonsträngar är det en perfekt nybörjar gitarr. Den ger en varmt, vackert klingande ljud. Storlek: 4/4 alltså 10 x 35 x 100 cm Ingår i priset förutom gitarr: Extra nylonsträngar, tjockt mjukt fodral och ställ (allt inköpt på musikbörsen i Kristianstad)
Jättefin akustisk gitarr med väldigt fint ljud. Svart fodral till. Spelar inte längre och gitarren är väldigt sparsamt använd. Amada classic guitar 4/4 Model no 4855M Strunal Pris 1500 eller bud. Mvh Felicia
Hej! Nu ska jag sälja min gitarr som har stått oanvänd under några år. Den är i mycket bra skick och den är knappt använd. Det är en akustisk Amada gitarr, modell: 4655 storlek: 4/4. Fodral till gitarren ingår. Kontaktas gärna via telefon. Mvh Mårten.
Bra första gitarr märket Amada Storlek 7/8 med strängar och förvaringsväska.