Till salu inom: ”

akustisk gitarr alhambra 1p nylon säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min fina Alhambra 6p gitarr på grund av uppgradering till en handgjord. Gitarren har en solid cedar topp och rosewood back/sides och tonen är mycket ljuv. Nya Savarez Corum Alliance normal tension strängar sitter på. Jag köpte den i Frankrike när jag var där för 1 år sedan. Betalade då cirka 5700 kr för den. Jag har för övrigt vidtagit åtgärder för att sänka strängarna på den till vad jag tycker är en bra nivå :)
Har 2 st nylonsträngade 4/4 akustiska gitarrer. Båda har helt nya strängar! Den högra är en Cataluna SGN-C81, har några mindre repor och märken men inget allvarligt. 400:- Den vänstra är en Ritmo Almeria (spansk) samma med den, några mindre repor och märken. Inkl gitarrfodral (tyg). 400:- Akustisk gitarr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag säljer en mycket fin, i stort sett oanvänd nylonsträngad, akustisk gitarr i perfekt skick! Gitarren har precis fått nya strängar. Gitarren är av märket Alhambra, inköpt på Malmö Musikaffär för ett par år sedan. Nypris ca. 2900 SEK. Gitarren som jag säljer är lite grumlig i lacken på baksidan av "halsen", som syns på bild fyra (en rent estetisk detalj som har varit där sedan jag köpte den, men som tål att nämnas). Därav har jag satt ett lägre pris! Hör av er om ni har några frågor :)
Nylonsträngad akustisk gitarr Alhambra 1P (Spansk gitarr) Sex strängar Separat elektronisk stämmare (Du stämmer själv din gitarr enkelt) Gigbag i nylon som är vadderad. Extra strängar Ackordbok för nybörjare Allting är i väldigt bra skick och fungerande.
Säljer en akustisk gitarr i bra skick. Har även en del reservsträngar som jag kan skicka med samt hållare för att hänga gitarren på väggen. Bättre bilder kan ordnas vid intresse.