Till salu inom: ”

akustika gitarr svart säljes

Tidigare annonser till salu

GITARR M. TILLBEHÖR |800:- EL. HÖGST BJUDANDE Säljer nu min fina Cataluna då den stått och samlat damm och pengar behövs som student. Gitarren är svart, nylonsträngad och har ett bra ljud/akustik. Perfekt för en nybörjare eller en hobbygitarrist. Stämapparat + batterier i org. kartong, gitarrväska/ryggväska med fack för t.ex. notpapper och diverse tillbehör, capo samt 3 plektrum medföljer. Gitarren är i mycket bra skick och kommer från ett rök- och djurfritt hem. Ring eller mejla mig gärna vid frågor och/eller intresse!
Säljer nu denna nylonsträngade coolingen pga en ny jag fått i present. Måste alltså bort! Metallic svart, Samick(Greg Bennet design med bra akustik för unplugged tillfällen. Väl inkopplad går den faktiskt att spela väldigt likt en elgitarr. Reglage på sidan för ljud när man än inkopplad till förstärkare. Mycket fint skick! Tveka inte att maila eller ringa vid intresse! Nypris 1460:- Mitt pris 1000:- prutat o klart :)
J&D El gitarr med mini förstärkare Roland Cube x 20Watt förstärkaren har ett jätte bra ljud trots sin storlek. Både gitarren och förstärkaren är i jätte bra skick, knappt använda. Säljs pga av att mitt intresse ligger endast i akustik gitarr så den är knappt använd men har haft den i ca 2år. 2500kr och svart axelband medföljer. Ukelele I Svart med två st klistermärken på liten och smidig, inte spelat på den så mycket 150kr priset/priserna är ej prutbara Hämtas i Västerås Ring efter 17:00
Mycket fin handgjord Akustisk gitarr med inbyggt mikrofonsystem. Helsolid gitarr med Sitkagran i locket och helsolid rosewood i kroppen. Mycket lättspelad. Levereras med kvalitetsbag. Higloss svart lack. Välkommen till oss på Odinsgatan 13 i Göteborg. Använd gärna våra gratis parkeringar intill vårt hus. Hjärtligt välkommen till 4Sound Göteborg. Vi skickar till hela Sverige för 129:- PS.Tänk på att vi gärna byter in ditt gamla instrument.
Yamaha FX370CBL FX370 imponerar med sina rena och välbalanserade klang. Perfekt för scenbruk och för dig som vill spela akustiskt. Specifikationer - Lock: Laminerad Gran - Kropp: Nato - Hals: Nato - Greppbräda: Rosewood - Mekanik: Diecast Chrome TM-29-T - Mikrofonsystem: Yamaha pickup med 3-bands EQ. - Färg: Svart http://www.ordermusic.se/sv/artiklar/fx370cbl.html Nypris: 2395:- Det behöver bytas strängar på gitarren och den har fått några repor. Men akustiken är kvar och den spelar som en dröm.