Till salu inom: ”

aktuell rapport video svenska folkets sexvanor 8 säljes

Tidigare annonser till salu

1992 Utg. av Det Naturliga Steget, Bra Böcker och Nationalencyklopedin. Inb. med skyddsomslag, 320 sidor. 28x23cm, 1328g. Rikt illustrerad i färg. Gott skick, 2 små kantrevor i skyddsomslaget (1-2cm) (Fraktkostnad 39kr, B-POST INRIKES, idag 2014-10-25, reservation för postens framtida prisförändringar). ISBN 9171331174. I SVENSKA FOLKETS MILJÖLEXIKON medverkar över 60 experter. Deras uppgift har varit att förklara på vad sätt jorden är unik i solsystemet, vad som har gått snett och hur vi skall göra för att förhindra att årmiljarders märkliga skapelseprocess skadas i grunden, sa att på sikt vår överlevnad hotas. I centrum för all miljökunskap står Det Naturliga Kretsloppet. Kretsloppssymbolen har vi därför långt möjligt använt som förklaringsmodell i våra grafiska illustrationer. SVENSKA FOLKETS MILJÖLEXIKON inleds av Det Naturliga Stegets grundare docent Karl-Henrik Robért.
Kokaihop Media AB | Utg. 2013 | Förlagsband. | 208 s. | 9789198133301 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska ------ Mer info: Vi är stolta över att kunna säga att vi har Sveriges största provkök. För runt om i landet kokas och steks det, marineras och läggs in, saftas, syltas och bakas. Varje dag blir små och stora gastronomiska underverk till runtom i Sverige. Nu har svenska folket sagt sitt. Låt oss presentera folkets hundra favoritrecept samlade i en egen kokbok. Det är ett urval av de mest populära recepten från en av Sveriges största digitala recept­ samlingar, Kokaihop.se. På sajten finns ytterligare flera tusen recept, skapade och delade av över en halv miljon hemmakockar. Och inte minst, provlagade i tusentals svenska hem. Resultatet du håller i din hand är Sveriges kanske godaste kokbok, en kokbok av folket, för folket. På folkets eget vis med deras egna ord och tankar. Med kokboken vill vi fortsätta att inspirera till att gör varje stund i köket till en glädjestund. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Räkna med cirka 5-6 vardagar innan vi kan skicka den från oss.
Bonniers 1973. 92 sid. Tvärformat, 24x31 cm. 680 gram. Inbunden, dekorerat klotryggband. Illustrerad med ett 25-tal helsidesbilder i färg. I mycket gott skick, inga veck eller anteckningar, ej namnad. Några bruksspår på pärmen. -Boken är ett urval ur två uppseendeväckande färgbilderböcker från 1850- och 1860-talen:"Bilder ur svenska folklifvet" och "Svenska folket sådant det ännu lefver vid elfvom på berg och i dalom". Ur innehållet: Torgdag i Lund, Höbärgning i Närke, Säter i Väster-Dalarna, Ljustring i Blekinge, Björnjakt i Jämtland, Sillfiske i Bohuslän, Timmerflottare i Värmland, Slipstensbrott i Orsa, Malmkörare i Västmanland, Linberedning i Hälsingland, Hemvävnad i Västergötland, Stickgille i Halland, Oxdrift i Småland, Hästmarknad i Skåne, Smugglare på västkusten, Barndop i Österåker, Bröllopståg i Värend, Nattvardsgångi Skåne, Läsare i Norrland, Finnstuga i Värmland, Kyrkbodar i Lappland, Svenska beväringsgossar, Folkmarknad i Västmanland.