Till salu inom: ”

aktuell rapport ridskolan en mike beck film säljes

Stoner
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer 4 st böcker. Kulturanalyser, författare: Billy Ehn/Orvar Löfgren ISBN: 9789140634863 säljes för 120 :- Rapporter och uppsatser, författare: Jarl Backman ISBN: 9789144004174 säljes för 80 :- Kontakt via telefon! Skickar ej böckerna via post! Böckerna finns i Örnsköldsvik.
Rapport från 1996 års TV. TV-landskap i ett tioårsperspektiv Vad sker inom oss när vi tittar på TV? Nya tider, nya mått Mediestatistikens fällor Räckvidd och läsvana 1986-1995 Urvalsdragning och frågeundersökningar. Metododisk kvalitet och kostnad Mediernas förtroendekapital Barns inflytande på familjens köp och konsumtion MedieNotiser Nordicom-Sverige Göteborgs universitet ?: Nr. 3, 1996 Nordiska Dokumentationscentralen för Masskommunikationsforskning ISSN 0349-1242 Häftad upplaga Sid 87 Nyskick Frakt tillkommer
Academic Work söker för kunds räkning en BI-konsult som kan framställa rapporter med hjälp av Microsofts rapportverktyg. Vår kund är en viktig samarbetspartner till flera stora aktörer i näringslivet och hjälper sina kunder med att ta fram statistik på företagens kundtjänstverksamhet. Några av vår kunds sammarbetspartners är Telenor, Mytraffic, Siemens och Teliasonera. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Arbetsuppgifter: Som BI-konsult kommer du att arbeta med att framställa rapporter efter kundernas önskemål. Du kommer att arbeta tillsammans med avdelningens utvecklare och mot projektets slut lära dina medarbetare hur de kan fortsätta arbeta med rapportverktygen. Du kommer till exempel att: •Skapa tabeller, diagram, och andra grafiska figurer •Designa layouten för rapporter tillsammans med kund •Hämta information ur SQL databasen och föra in i rapporten
Det finns platser kvar på Islandshästcentrum Norrs ridskola till hösten. Både barn, ungdomar och vuxna är välkomna. Nybörjare så väl som vana ryttare välkomna. Vi har godkänd islandshästintsruktör utbildad på Strömsholm som undervisar i små grupper om max 6 ryttare/grupp. Vi arbetar mycket med ledarskap och gångartsridning men också dressyr och hoppning. Anläggningen är en lösdriftsanläggning där hästen ges möjlighet till ett rikt och meningsfullt hästliv. Vi har ett 25-tal hästar i olika åldrar, även föl. Fantastiska hästar som gör allt för sin ryttare men med lite olika personlighet som passar både nybörjaren och den den vane ryttaren. Vi har både ridning på bana och ute i skogen i alla våra grupper. Uteridgrupp på lördagar. OBS! För ryttare med viss ridvana finns möjlighet att prova på några lektioner nu under våren. Gå in på vår hemsida för mer info. www.ihcnorr.se Välkomna!
12 veckor pomeranian valpar till salu. En hane och en tik. Cutie är den vita och Mike är den vita med svarta ränder vid sidan om huvud. Bilder kan mailas via intresse. Dom är framåt, busiga, rumsrena och lydiga. Dom är vana vid barn och andra hundar. Dom är: Chipmärkta Vaccinerade Avmaskade Veterinärbesiktade Dom söker kärleksfulla, livslånga hem där matte/husse kan ta hand om dem och vet hur man ska ta hand om en valp, då valpar är ingen leksak. Har du tänkt igenom ditt hundköp. Är en detta en ras för dig? Maila lite om dig/din familj mm. Maila utan fullständigt namn och telefonnr besvaras inte. Söker dig som är seriös och har ett livslångt hem. Endast seriösa köpare! Söker inte fodervärd eller säljer på avbetalning. Dom har inte stamtavla. Pris på valparna är 9000:- styck Hundvalpar måste vid försäljning vara äldre än 8 veckor och kosta minst 500 kr.